18 iulie 2024

Noile iPhone 13 ofera modele avantajoase pentru toti!

iPhone13 reprezinta cea mai noua creatie in materie de tehnologie de la Apple, deoarece aceste modele incorporeaza un procesor mai puternic, grafica mai buna si conectivitate 5G. De asemenea, fiecare model are un anumit spatiu de stocare alocat, iar modele Pro vin cu memorie de pana la un 1TB direct din fabrica.

Cele 4 noi modele de telefoane Apple se disting in urmatoarele categorii:

iPhone13 standard;

iPhone13 Mini;

iPhone13 Pro;

iPhone13 Pro Max.

Fiecare model prezinta caracteristici unice, iar utilizarea acestora este o exprienta placuta pentru orice utilizator.  Aceste telefoane pot fi achizitionate acum de la magazinul online Quickmobile!

Actualizarile iPhone 13 sunt subtile in acest an, dar cand le adaugati pe toate, acestea reprezinta o schimbare semnificativa fata de iPhone 12. Pe partea camerei, exista senzori noi pe ambele camere din spate si noul mod Cinematic pentru focalizare video. Cel mai recent cip A15 Bionic are un procesor cu 6 nuclee si un procesor grafic cu 4 nuclee. Motorul neutru cu 16 nuclee este, de asemenea, nou-nout si este conceput pentru a face fata mai bine sarcinilor de fotografie. In plus, exista o baterie mai mare, care, impreuna cu procesorul mai eficient, ajuta la asigurarea unei autonomii mai mari de functionare a smartphone-ului. Ecranul Super Retina XDR este mai luminos si exista mai multe benzi 5G pentru o acoperire mai mare 5G.

 

Ecranul iPhone 13 este foarte asemanator cu iPhone 12, prin faptul ca este un afisaj OLED de 6,1 inch cu o rezolutie de 1170×2532. Acest lucru il face sa aiba o claritate de 460 pixeli pe inch si este imposibil sa se distinga pixeli individuali. Suporta in continuare functii precum gama larga de culori P3 si True Tone si exista Dolby Vision HDR, afisajul sporind luminozitatea maxima la un televizor care bate 1.200 de niti cand vizionati filme HDR.

De ce sunt telefoanele iPhone o alegere buna?

Ecosistemul aplicatiei iPhone este deosebit de bun. Google Play si Apple App Store au ambele aproximativ 1 milion de aplicatii, iar majoritatea aplicatiilor majore sunt accesibile pentru ambele platforme, dar aplicatiile noi si reproiectarile apar mai intai pe iPhone. Aplicatiile pentru iPhone sunt mai complete.

iOS este mai puternic la nivel de punct de interes specializat: de exemplu, atunci cand utilizati un iPhone cu un dispozitiv auto, sunetul de streaming Bluetooth functioneaza corespunzator, puteti controla ce persoane de contact se sincronizeaza cu automatul prin Bluetooth si in cazul in care aveti atat Bluetooth si o asociere prin cablu cu dinamica automata, iPhone-ul trimite cu intelepciune sunetul telefonului prin Bluetooth si sunetul media-streaming prin cablu, astfel incat ambele functioneaza.

Designul iPhone vizeaza dorintele inconstiente ale mintii umane prin simplitatea si usurinta de utilizare. Atat de multi oameni s-au indragostit de telefon imediat ce l-au vazut si nu au mai dorit sa cumpere niciun alt telefon. Camera iPhone este, de asemenea, pur si simplu, cea mai buna: imagini minunate si particularitati extraordinare, cum ar fi extinderea dinamica ridicata.

Apple si-a facut treaba de branding perfect. Brandul Apple nu este cunoscut doar pentru calitatea sa, ci este cunoscut si pentru exclusivitate. Odata ce branding-ul este facut corect, oamenii raman la produs si se simt mandri ca il detin.