23 martie 2023

Ce poți face cu un cod reducere notino dibace? Scapi de machiajul de peste zi repede si bine cu produse calitative!

Aplicarea machiajului este o adevărată plăcere, dar seară, oare cine nu a fost prea leneș pentru a se demachia, gata să se culce cu fața încă acoperită de fond de ten și rimel? Rezultatul? Ochi umflați, pielea încrețită și riduri adânci. Pentru a evita acest tip de dezastru ar fi o singură soluție, demachiere atentă și zilnică cu produse de o calitate superioară, utilizând un cod reducere notino!

În fiecare seară (cel puțin așa sperăm), refacem aceeași rutină esențială pentru piele. Și totuși, nu suntem imuni la mici greșeli care în cele din urmă ne distrug eforturile.

Nu știți să alegeți produsul potrivit

Ulei, lapte, apă micelară … Oferta în materie de demachiante este multiplă și mai beneficiate și de un cod reducere notino pentru produse cosmetic. Ce scuză avem să nu ne îngrijim pielea? Dar pentru a ne deteriora pielea de-a lungul zilelor în caz de alegeri proaste?

Produsul potrivit trebuie să poată demachia eficient și ușor. Dacă folosiți o tonă de discuri de bumbac sau vă frecați pielea, trebuie să schimbați ceva! De asemenea, avem grijă să respectăm natură pielii. Uleiurile din ziua de astăzi se bazează adesea pe uleiuri uscate care se dizolvă în apă. Sunt foarte eficiente, blânde și potrivite pentru toată lumea. Există ape micelare pentru toate tipurile de piele, dar rămân neconvingătoare cu privire la eficacitatea lor, deoarece nu se clătesc și nu se desprind de pe față. Sunt potrivite dacă machiajul este foarte ușor.

Nu vă spălați pe mâini

Este esențial un pas logic, dar adesea uitat: spălați-vă pe mâini. Într-adevăr, mâinile au o rată ridicată de contaminare bacteriană. Prin urmare, facem acest pas din reflex, mai ales dacă folosim un ulei care implică aplicarea cu degetele.

Frecare excesivă

Pentru a scăpa de ultimele urme de fond de ten sau de un rimel puțin prea rezistent la apă, tentația este să freci din nou și din nou. O idee foarte proastă. Mai ales în jurul ochilor. Economisim mai mult timp prin plasarea a două discuri de bumbac înmuiate în demachiant pe fiecare ochi timp de câteva secunde (ceea ce permite produsului să dizolve totul) decât prin frecarea energică.

Începeți cu tenul, alegând un produs la promoție cu un cod reducere notino

Pentru cei care tind să înceapă cu obrajii și să se termine cu ochii în care pigmenții aplicați sunt mai întunecați și mai intenși, va fi necesar să va revizuiți obiceiurile (proaste). Puteți folosi un demachiant pentru ochi pe față, dar va trebui să clătiți în două faze sau să frecați.

Și dacă primul nu va avea niciun efect asupra pielii, fricțiunea pe de altă parte, da. În ceea ce privește ideea de a vă îndepărta fardul de ochi și rimelul cu un produs nespecific, nu se efectuează de obicei niciun test oftalmologic asupra produsului, o faceți pe propriul risc. Pentru leneși sau pentru cei care nu doresc să aibă mai mult produse, există balsamuri de curățare pe bază de uleiuri uscate care îndepărtează atât machiajul ochilor (chiar impermeabil), cât și fața, respectând toate normele. Le gasiți pe toate pe site, cu un cod reducere notino de aplicat!