18 iulie 2024

Munca in depozit este mult mai usoara cu ajutorul nacelelor bravi de la Vectra

Serviciile care presupun manipularea unor greutati mari, la inaltime, impun utilaje performante care sa ajute angajatii sa realizeze aceste sarcini intr-un mod sigur si eficient. Nacelele Bravi sunt acele masinarii care sunt responsabile de transportarea pe verticala a unor obiecte, pachete, sau chiar oameni, pentru a ajunge in punctul in care este nevoie.

Cand sunt utile nacelele?

Acest tip de platforme de lucru la inaltime pot fi un atribut esential in multe domenii de activitate. Utilizatorii ai caror meserie presupune realizarea de servicii la distante semnificative de pamant sunt cei care au cea mai mare nevoie de nacele. Electricienii, instalatorii, indiferent de natura lor, operatori de intretinere industriala, etc. sunt doar o parte dintre persoanele care au neaparata nevoie de un astfel de utilaj pentru a-si desfasura activitatea intr-un mod sigur si eficient. Se elimina asadar nevoia de a realiza constructii care sa sustina activitatea la inaltime precum schelele, scarile si alte variante improvizate, care sunt mult mai nesigure. Utilizarea lor se poate impune si in cazul a numeroase industrii care presupun manipularea la inaltime a unor obiecte sau produse voluminoase si grele. Astfel, ar putea fi nevoie de nacele si in supermarketuri si centre comerciale de mici si mari dimensiuni, hale industriale, scoli, spitale, fabrici si nu numai.

Bravi – brand de renume international

De origine italiana, Bravi este recunoscut si apreciat la scara larga pentru calitatea produselor pe care le realizeaza. Tocmai de aceea, intreaga gama de nacele disponibile la Vectra poarta semnatura acestui producator de top.

Modele variate pentru nevoi diverse

In portofoliul Vectra sunt disponibile trei modele distincte de nacele, configurate sa serveasca diferitor scopuri. Fiecare se diferentiaza prin aspect, functiile disponibile si capacitatea bateriilor. Asadar, modelul Lui 460 este unul de dimensiuni reduse, care sa permita infiltrarea cu succes in spatii inguste si este prevazut cu  baterii de cate 6V si 245 Ah. Bravi Leonardo HD este ideal pentru activitatile grele, ce au nevoie de sustinere si rezistenta, fiind dea asemenea echipata cu 2 baterii de cate 12V si 85Ah. Varianta Bravi Sprint detine 4 baterii de cate 6V si 245 Ah si a fost configurat pentru a fi utilizat pentru manipularea marfurilor ce trebuie asezate pe rafturi inalte, fiind ideale pentru depozite si centre comerciale.

Sunt sigure si usor de folosit

Una dintre principalele calitati ale acestor masinarii este siguranta sporita pe care o asigura. Sunt prevazute cu sisteme de protectie care sa detecteze si sa evite pericolul. Fiecare model dispune de senzori care sa detecteze situatiile periculoase si sa opreasca deplasarea. De asemenea, controlul si comenzile se realizeaza din interiorul nacelei, pentru flexibilitate si eficienta maxima. Au incorporat un panou de control care sa le faciliteze utilizarea si deplasarea.