2 octombrie 2023

Asigurarea malpraxis – Protectie profesionala pentru medici

Domeniile de activitate care au in vedere practici si servicii care vizeaza in mod direct bunastarea sau chiar sanatatea altor oameni, au obligatia de a respecta o serie de norme legale care presupun buna practica deontologica. Dintre acestea fac parte si incheierea unor polite de asigurare malpraxis pentru medici care sa acopere daunele ce ar putea surveni in urma unor practici incorecte sau chiar eronate. La TCV veti gasi numeroase oferte de asigurare de malpraxis dintre care sa alegeti in caz ca faceti parte din categoria vizata.

In ce domenii devine necesara malpraxis asigurarea?

In esenta, orice activitate care influenteaza in mod direct viata uneia sau mai multor persoane intra in categoria domeniilor care au obligatia de a incheia un asemenea contract. Principalii vizati sunt medicii si intreg personalul medical, urmati de farmacisti, chimisti, psihologi si psihiatri, fizicieni si nu numai. Acest contract va reprezenta o minima masura de siguranta pentru pacienti. Astfel, in caz de prejudiciu minor sau major, acesta va obtine daunele materiale aferente gravitatii problemei survenite din neglijenta, imprudenta sau greseala profesionistului.

Obtine asigurarea de malpraxis online

Procesul de a deveni asigurat cu ajutorul TCV este unul foarte simplu. Am eliminat definitiv etapele birocratice mult prea complexe, semnarea contractului efectuandu-se exclusiv online. Nu va trebui decat sa accesezi pagina aferenta asigurarilor de malpraxis pentru medici rezidenti si sa completezi formularul aferent cu datele personale solicitate. Ne transmiti solicitarea si o vom directiona catre analiza, in asa fel incat sa putem genera oferte cat mai potrivite pentru cazul dat. Mai apoi iti vom comunica rezultatele, pe care va trebui sa le analizezi cu mare atentie pentru a stabili cu exactitate gradul de compatibilitate cu nevoile tale. Daca acest pas decurge fara niciun inconvenient, putem trece direct la semnarea contractului. Odata achitate costurile aferente, asigurare este valida si poate fi folosita pe toata perioada stabilita.

Afla toate detaliile despre pretul asigurarii de malpraxis

Preturile pentru asigurari de orice tip pot diferi foarte mult de la un caz la altul, cat si de la o societate care asigura astfel de servicii la alta. Asadar, pentru a-ti putea contura o imagine de ansamblu completa cu privire la ce presupune o asigurare de malpraxis din punct de vedere al costurilor, poti accesa calculatorul online care iti este pus la dispozitie de catre TCV. Astfel, introducand parametrii contractuali precum perioada de valabilitate sau puterea de acoperire, acesta iti va genera o serie de rezultate disponibile de la diverse case de asigurari cu care TCV colaboreaza. In acest mod o vei putea alege, in deplina cunostinta de cauza, pe cea care ti se potriveste pe deplin.

La TCV beneficiezi de solutii personalizate adaptate in functie de nevoile si preferintele tale in calitate de viitor asigurat.