2 octombrie 2023

Inspira-te si transforma baia ta intr-un loc spectaculos cu ajutorul unui lavoar baie cu design inedit

lavoar pentru baie

Lavoarul reprezinta un element esential pentru baia ta. Mai ales daca esti pe cale sa schimbi acest obiect sanitar si doresti sa iti indrepti atentia catre un model mai nonconformist trebuie sa stii ca designerii nu mai pun de mult accentul doar pe fabricarea modelelor cu care te-ai obisnuit deja. Functionalitatea nu mai este de mult singura caracteristica dupa care trebuie sa te ghidezi intrucat, mai ales din punct de vedere al design-ului poti sa alegi cele mai inedite modele.

Aceste modele de lavoar baie mai nonconformiste sunt create pentru acele spatii pe care doresti sa le transformi in incaperi inedite care sa impresioneze cu design-ul original inca din primul moment.

Lavoar baie cu design neconventional, o completare perfecta pentru baie

Desi la prima vedere un model de lavoar baie cu design mai inedit pare mai complicat de instalat trebuie sa stii ca nu este asa. Trebuie doar sa te asiguri ca se potriveste dimensiunii spatiului pentru care se adreseaza. In acest scop, va trebui sa realizezi niste masuratori care sa te asigure ca se va potrivi. Dar pana sa ajungi la aspectele tehnice cu privire la instalarea unui nou model de lavoar baie care sa completeze baia intr-un mod cat mai creativ, iti vom prezenta in continuare cateva modele inedite cu tendinte futuriste, inspirate din natura sau cu forme neobisnuite.

Persoanele care sunt fani inraiti ai muzicii si doresc ca aceasta pasiune sa fie vizibila chiar si atunci cand sunt in baie atunci acestia pot sa cumpere un lavoar baie sub forma de chitara. Un alt design neobisnuit pentru un lavoar baie este cea cu acvariu. Acest model de lavoar este un acvariu veritabil unde pot sa traiasca specii de pesti mici care pot sa fie hraniti prin intermediul a doua zone circulare special concepute acestui scop. Lavoarele cu acvariu contin si filtrele de apa precum si instalatia luminoasa care permite pestilor sa traiasca la fel de confortabil ca intr-un acvariu amplasat in living.

Diferite tipuri de lavoar baie in forme neconventionale

Un alt model de lavoar baie foarte apreciat de designerii de interioare si nu numai, sunt cele rustice din lemn. Prin forma naturala, desenul inedit al speciilor de lemn, rezistentei ridicate in timp si a numeroaselor calitati oferite, acest tip de lavoare baie sunt deosebit de apreciate si populare. Intretinerea unui astfel de model este mult mai usoara si este o optiune mult mai ecologica. Poti alege modele de lavoare pentru baie din lemn lacuit care au un aspect mai sofisticat si mai modern.

Pe piata poti sa mai gasesti modele de lavoar baie sub forma de lebada, din portelan pictata sau din piatra. Acestea se adreseaza bailor cu design elegant si modern, unde este nevoie de un element creativ pentru a crea amenajari interioare cat mai impresionante.

Asadar, dupa cum poti observa, nu trebuie sa te limitezi numai la modele de lavoar baie conventionale. Vei putea obtine chiar mai mult de la design-ul ales pentru baia ta daca vei alege drept element central un model de lavoar baie cu forma interesanta.