21 octombrie 2021

Halate si bonete medicale, cum alegi modelele potrivite pentru partenerii tai

drinuniforma

Functiile administrative in sistemul sanitar vin cu numeroase provocari. Fie ca te afli angajat in sistemul de stat, fie ca te gasesti  intr-un parteneriat in sistemul privat, una dintre sarcinile de care nu poti sa scapi este de achizitionare a uniformelor medicale. Cum aceasta treaba nu este una foarte usoara, incercam sa iti venim in ajutor cu cateva solutii, propuse si de dr in uniforma.

Bonete chirurgicale  – preturi accesibile

Cand vine vorba de halate medicale, bonete chirurgicale sau uniforme si bluze medicale imprimate, costurile nu pot fi neglijate. Este important sa descoperi oferte competitive, care sa te ajute sa optimizezi cel mai bine cheltuielile pe care le gestionezi. Nu ezita sa analizezi minutios piata si sa ceri mai multe oferte de pret pentru produsele care prezinta interes. Totusi este important sa nu faci rabat la calitate, in detrimentul preturilor. Sanatatea personalului si siguranta sanitara sunt mult mai importante.

Uniforme medicale de calitate

Ce inseamna calitate cand vorbim de echipamente de protectie…inseamna confort, inseamna materiale usoare, fibre care lasa pielea sa respire, articole medicale de imbracaminte cu croi lejer care permit libertatea de miscare si nu in ultimul rand rezistenta la uzura.

Cele mai bune echipamente medicale sunt confectionate din materiale rezistente, care nu intra la apa, care nu isi pierd caracteristicile si aspectul placut dupa purtari numeroase.  Uniformele medicale sunt realizate in urma unor studii riguroase realizate de-a lungul timpului astfel ca fiecare piesa asigura confortul necesar personalului care il poarta.

Un alt aspect important cand vine vorba de echipamente medicale tine de gradul de protectie. Uniformele de calitate sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si ofera protectie ridicata personalului. Costumele medicale se evidentiaza prin greutate redusa, care asigura facilitate de miscare si confort ridicat, sunt usor de suportat chiar si in conditii de umiditate ridicata, caldura sau dupa o tura lunga obositoare.

Curatarea si intretinerea acestora se face rapid si confortabil, cu substante putin agresive, asta datorita tehnologiei deosebite utilizate pentru realizarea lor. Un alt detaliu care mentioneaza calitatea tine de finisaje. Cu cat acestea sunt mai bine realizate cu atat aspectul profesional este mai bine accentuat.

Trebuie mentionat ca uniformele medicale de calitate vin insotite de certificate de conformitate care atesta caracteristicile deosebite.

Producatori locali

Realizarea unor parteneriate cu  producatorii locali pentru furnizarea de uniforme medicale se poate dovedi o alegere extrem de inspirata. Nu vorbim doar de incurajarea economiei, ci de avantajele reale de care poti beneficia. Trebuie precizat ca producatorii romani sunt disponibili sa negocieze preturile pentru produsele pe care le realizeaza, in special cand vorbim de comenzi mari. Un alt aspect ce nu trebuie ignorat este disponibilitatea si nu in ultimul rand calitatea; fata de celebrele uniforme chinezesti care in multe dintre situatii se dovedesc a fii neconforme, cele create de romani au certificare de calitate garantata, deci pot fi utilizate in deplina siguranta in conditii speciale, datorita proprietatilor antimicrobiene pe care le detin.

In final este important sa retii ca alegerea uniformelor medicale este o responsabilitate mare, de acestea depinde sanatatea colegilor, a partenerilor medicali, a angajatilor dar si a pacientilor care isi lasa viata in mainile tale.