25 iunie 2024

Eurosurvey – partener de incredere in servicii de intabulare si cadastru

Pentru a putea exploata o cladire la adevarata sa valoare este necesara indeplinirea anumitor prevederi legale. Printre acestea se numara si serviciile de intabulare care vizeaza inglobarea tuturor informatiilor de baza intr-un document pentru a putea demonstra ca proprietatea va apartine in totalitate. Lipsa acestui document va priveaza de orice demers care o implica, precum: vinderea sau utilizarea sa in scopuri comerciale sau marirea spatiului prin lucrari specifice, etc.

Pentru a avea garantia ca intrati integral in legalitate, in calitate de proprietar si va puteti exercita neingradit orice drept care deriva din aceasta titulatura, se recomanda colaborarea cu o firma de specialitate. Eurosurvey furnizeaza servicii de intabulari de case si vile, dar si alte categorii de servicii adiacente de peste 14 ani, ceea ce face sa fie alegerea ideala pentru oricine are nevoie de aceste proceduri .

De ce este nevoie de servicii de intabulare?

Aceste proceduri sunt in primul rand obligatorii prin lege in anumite situatii. Intabularea asigura posibilitatea de a tranzactiona proprietatea in orice fel, fie in propria folosinta, fie in instrainarea sa. De asemenea, acest document va putea servi drept garantie, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru alt persoane interesate, care sa ateste faptul ca sunt indeplinite prevederile legale. Toate datele cu privire la starea juridica a imobilului sunt inregistrate in Cartea Funciara.

Care este procedura pentru a obtine aceste documente?

In esenta, intabularea este un proces ce vizeaza mai multe etape, care, fara un colaborator de incredere, se poate intinde pe perioade indelungate. Primul pas il reprezinta depunerea dosarului constituit din actul de proprietate al imobilului; cartea de identitate; certificat de atestare fiscala; o declaratie notariala, dovada achitarii integrale a taxei de intabulare, precum si o cerere tipizata. De conceperea dosarului se va ocupa integral echipa Eurosurvey, in asa fel incat sa nu existe nicio problema birocratica. Ulterior, dupa depunere, se vor astepta analizele aferente si, daca toate conditiile sunt indeplinite, timpul de asteptare se poate limita la 30 de zile.

De ce sa alegeti Eurosurvey?

Inregistrarea proprietatii in cartea funciara este printre cele mai importante etape. Tocmai din acest motiv, Eurosurvey si-a consolidat experienta in jurul furnizarii unui astfel de serviciu intr-un mod cat mai profesional cu putinta. Echipa de specialisti reuseste sa faca toate demersurile necesare in cel mai scurt timp posibil si sa va ajute sa intrati in posesia actelor la fel de repede.