18 iulie 2024

Cum sa alegi ochelarii in functie de look-ul tau?

De soare sau cu prescriptie medicala, ochelarii ocupa un loc important atunci cand alegeti ce sa purtati, iar daca nu stiti ce model sa utilizati, va oferim cateva idei.

Nu e usor. Exista fete  la care majoritatea ramelor se potrivesc bine, iar altele care nu sunt atat de norocoase. Dar dincolo de forma fetei fiecaruia si chiar si atunci cand avem modelul ideal care ne face sa aratam cel mai bine, este dificil pentru noi sa-l alegem pe cel care se potriveste cel mai bine ritmului nostru de viata sau unei anumite ocazii specifice. Culori, formate de rame, ce sa cautati atunci cand alegeti o pereche de ochelari? Ca si in cazul altor accesorii, este recomandat ca ochelarii sa imbine utilul cu placutul atunci cand vine vorba de stil si confort. Pot fi alese mai multe rame si mai multe tipuri de lentile de la magazin ochelari Iasi.

Daca urmati tendintele

Daca sunteti unul dintre cei carora le place sa fie la moda si adoptati unul dintre stilurile sezonului, recomandarea este pentru ramele patrate, cele in forma de ochi de pisica sau cele care sunt confortabile si care nu au rama in jurul lentilelor.

Aspect retro: supradimensionarea este unul dintre stilurile sezonului, iar daca il alegeti in articole de imbracaminte, cum  ar fi un sacou mare si pantaloni din piele, arata grozav cu un model de rame ochi de pisica pe care il puteti avea in negru sau alb. Deoarece acest format de rama atrage atentia imediat, aceste ramae pot fi folosite fara cercei, fara bijuterii si fara alte accesorii.

Clasic: pentru cei care nu sunt incurajati la un format ochi de pisica, un format clasic este optiunea cea buna si care se potriveste cel mai bine fetelor mai putin unghiulare. Daca au detalii si mici accesorii cum ar fi pietricelele, cu atat mai bine. Acest stil insoteste orice tinuta actuala.

De asemenea, un articol de imbracaminte clasic cu croiala buna poate fi insotit cu succes de un format de ochelari de soare retro patrati cu margini rotunjite, mari, cum  ar fi cele purtate chiar de personalitati ale modei. Daca acesta este stilul tau si folosesti ochelari de citit alege unii care sa iti evidentieze cat mai bine trasaturile – spre exemplu, ochelarii verzi sunt cei care aduc lumina, cei in forma ovala iti vor da un aspect sofisticat.

Camasa alba si blugi

Camasa si blugii sunt elemente de baza ale oricarei garderibe.  Poti opta pentru rame nud sau negru, in functie de gust, culoarea parului si ten. Simplu, dar cu prezenta. Si daca aveti nevoie de o pereche de lentile cu prescriptie medicala, poti opta pentru o varianta de rame silver sau in nuante metalice care se vor potrivi mai multor situatii si mai multor tinute.

Aspecte importante pentru alegerea ramelor?

Materiale: materialele acetat sunt inca in vigoare, desi cele metalice se intorc

Culori: daca nu puteti avea multe sunt o alegere buna in hawksbill, masline, argint, nud, alb sau negru, deoarece extind optiunile.

Modele: ramele mari sunt inca prezente in acest an si mai mult stilul retro si patrat. Formatul ochilor pisicii sau clasicii cu detalii.