25 iunie 2024

Cum organizam calatoria in Filipine

Vacanta in FilipineNu ati fost inca in Filipine, insa de abia asteptati sa porniti la drum si sa descoperiti comorile tarii? Atunci trebuie sa mergeti intr-o calatorie si informatiile pe care vi le punem la dispozitie, fara indoiala o sa va fie de foarte mare ajutor.

De ce vacanta in Filipine ?

Exista mai multe motive pentru care merita sa calatoriti in Filipine, dintre care primul este ca o sa fiti inconjurat de un mediu de povesti, ceea ce se datoreaza reliefului variat si faunei interesante. Un motiv in plus ca sa mergeti in excursii in Filipine este ca localnicii asteapta cu drag turistii, astfel o sa va simtiti bine sigur chiar si atat de departe de tara.

Mersul in Filipine

Pentru a ajunge in aceasta tara, va trebui sa optati pentru avion. Zborul o sa dureze mult si mai mult ca sigur va trebui sa faceti si escala, iar pretul biletului nu este deloc ieftin. Totusi, alegand oferta perfecta, o sa aveti ocazia de a calatorii mai ieftin. Nu trebuie sa cautati ofertele doar in cazul biletului de avion, ci si in cazul locului de cazare.

Programe pentru calatorie

Cu ocazia unei calatorii in Filipine garantat nu o sa va plictisiti, deoarece zi de zi o sa aveti ocazia de a lua parte la activitati diferite. 

Neaparat trebuie sa vizitati targurile si sa faceti cumparaturi, precum si sa luati parte la activitati sportive, precum alpinism sau sporturi de apa si sa va distrati la petrecerile organizate la plaja, care au loc aproape zilnic. 

Nu uitati nici de gustarea mancarurilor filipineze si de vizitarea atractiilor turistice, precum:

  • Dealuri de Ciocolata
  • Biserica lui Cristos
  • Lacul Taal