2 octombrie 2023

Informatii pe scurt despre Elvetia

Elvetia este fara indoiala o tara minunata, care merita sa vizitata si ceea ce este minunat, o sa fie adorat si de catre copii. Ca sa puteti ajunge in cele mai frumoase locuri si sa puteti admira atractiile minunate trebuie sa stiti toate detaliile importante, pe care le veti putea afla din urmatoarele randuri.

Generalitati despre Elvetia

Denumirea completa a Elvetiei este Confederatia Elvetiana si este formata din 26 cantoane autonome.

Informatii despre Elvetia 

Elvetia se afla in Europa de Vest, astfel are ca vecini tarile: Italia, Austria, Liechtenstein si Germania. Peisajul Elvetiei este variata, desii teritoriul tarii nu este foarte mare. Aceasta tara cuprinde o mare parte a muntilor Alpi si exista mai multe varfuri de munti care trec peste 4000 metri. In aceasta tara exista si foarte multe lacuri, inconjurate de dealuri frumoase si peisaje minunate. Din cauza Alpilor iernile sunt reci si uscate, insa verile sunt calde si sunt ploi dese. Localnicii traiesc mai ales in zonele joase, insa veti putea sa va intalniti cu localnici si la picioarele muntilor.

Atractiile turistice din Elvetia

Elvetia atrage foarte multi turisti in toata perioada anului, deoarece exista foarte multe atractii turistice care sunt pe placul calatoriilor de toate varstele. In primul rand, muntii Alpi atrag foarte multe persoane in tara. Chiar daca nu vreti sa ajungeti pana la varfurile muntilor, veti putea sa admirat peisajul minunat. De asemenea, veti putea sa admirati cladiri frumoase vechi si castele, care sigur va vor fascina. Daca adorati arta, veti putea sa vizitati si multe muzee sau galerii de arta. Nu uitati nici de urmatoarele atractii:

  • Fortareata Museggmauer
  • Fantanile din Berna
  • Turnul Ceasului