25 iunie 2024

Corpurile de iluminat, un cadou de casa noua perfect

Prietenii tai tocmai si-au cumparat o casa noua si au decis ca este timpul sa dea o petrecere pentru a sarbatori fericitul eveniment. Aceasta ocazie cu siguranta este una dintre acele momente care te trimit la cumparaturi pentru a gasi un cadou potrivit.

Sub un acoperis nou este nevoie si de niste corpuri de iluminat. Iar daca le cunosti preferintele atunci mai mult ca sigur un astfel de cadou va fi perfect. De ce este un cadou atat de potrivit? Pentru ca lumina este esentiala in orice colt al casei, chiar si intr-o debara.

Lampadarele, un cadou de casa noua rafinat

Un lampadar pus langa un fotoliu confortabil, o lampa cu lumina blanda asezata pe o noptiera, o lampa de birou care sa lumineze noptile petrecute langa calculator pentru a finaliza ultimele task-uri pe ziua respectiva, sunt corpuri de iluminat care nu lipsesc din nici o casa.

Daruind corpuri de iluminat prietenilor tai care s-au mutat intr-o casa noua este o idee la care ceilalti invitati sigur nu s-au gandit. In timp ce toata lumea ia cu asalt magazinele de cadouri sau cumpara seturi de ceai si alte obiecte pe care nu este sigur ca le vor folosi vreodata, tu vei putea sa le oferi drept cadou confortul din casa lor.

Alege un candelabru si casa lor va capata rafinament

Daca s-au mutat intr-o casa mare, cu incaperi generoase, atunci un candelabru poate sa fie cadoul potrivit. Dar, pentru a fi un cadou inspirat, trebuie sa te asiguri ca se potriveste in decorul living-ului noii lor locuinte. Un candelabru trebuie sa respecte proportiile, astfel incat sa se incadreze perfect in spatiul pentru care se adreseaza. Un candelabru prea mic intr-un spatiu mult prea generos isi pierde cu usurinta farmecul.

Un alt tip de corpuri de iluminat potrivite pentru un astfel de cadou sunt lampadarele care pot aduce un aer boem. Lampadarele sunt companionul ideal pentru persoanele care adora sa leneveasca intr-un fotoliu confortabil alaturi de cartea lor preferata. Aceste lampadare sunt corpuri de iluminat ergonomice si sunt foarte simplu de mutat atunci se fac schimbari in living.

Lampile de birou si veiozele, corpuri de iluminat esentiale in orice casa

Lampile de birou sunt cadouri ideale mai ales pentru cei care lucreaza foarte mult de acasa. Nu ocupa mult spatiu, au bratul reglabil si ofera o lumina potrivita pentru desfasurarea activitatilor ce necesita concentrare maxima. Vei putea sa gasesti numeroase modele de corpuri de iluminat si, totul consta in a gasi un model care sa se potriveasca gusturilor prietenilor tai.

Intr-un dormitor, lumina trebuie redusa gradual iar ultimele corpuri de iluminat care sunt stinse sunt veiozele. Acestea din urma sunt de mare ajutor atunci cand una dintre persoanele care se afla in dormitor mai zaboveste pentru a citi o revista sau o carte.

Toate aceste corpuri de iluminat reprezinta un cadou foarte practic si suntem siguri ca va fi unul apreciat. Este o idee la care nu multi dintre prietenii tai s-au gandit, motiv pentru care vei putea sa daruiesti ceva practic si deosebit. Acum, tot ce mai ramane de facut este sa gasesti corpuri de iluminat potrivite gusturilor si stilurilor de amenajari interioare pe care le prefera.