23 martie 2023

Confort similar cu cel al locuintei de acasa

De ce sa apelezi la cazare in regim hotelier pentru vacanta de vara?

Cazarea in regim hotelier se refera la o varietate de apartamente pentru persoanele care vor sa se relaxeze in vacanta sau intr-un city break si care vor sa evite hotelurile si pensiunile. Poti gasi astfel de apartamente pentru vacanta oriunde in lume, inclusiv in Romania. Cea mai importanta caracteristica ce separa inchirierea in regim hotelier de hoteluri, moteluri si pensiuni sunt facilitatile si preturile. Desi exista unele exceptii, de obicei cazarea in regim hotelier este mai ieftina si iti permite sa faci economii considerabile.

Spatiile de cazare in regim hotelier  sunt menite sa reproduca confortul casei si, de obicei, vin complet echipate Apartamentele si garsonierele sunt utilate complet, astfel incat turistii sa-si poata pregati propriile mese.

In mod similar, multe apartamente au o masina de spalat si un uscator sau au facilitati de spalatorie in apropiere. De asemenea, vei primi la fel ca si la hotel prosoape si lenjerii astfel incat sa nu fie nevoie sa aduci nimic de acasa. Practic, stai ca la hotel, dar mult mai ieftin si in variante mai flexibile.  Asa ca, daca ai nevoie de cazare in regim hotelier in Bucuresti pentru un city break, o calatorie de afaceri sau pentru  o vacanta, tot ce trebuie sa faci este sa alegi apartamentul potrivit pentru tine, in zona dorita.

Poti inchiria pe orice durata

Durata sejurului un aspect important pentru vacante. Turistii pot sta in regim hotelier o zi, o saptamana sau mai mult, in functie de necesitatile prsonale. Vacantele pot sa aiba durate variate si nimeni nu iti impune cat sa stai, spre deosebire de acele pachete all inclusive pe care le gasesti la hoteluri si unde ti se impune numarul de zile. Zonele de vacanta populare au numeroase astfel de facilitati de cazare in regim hotelier si cu siguranta vei gasi varianta potrivita pentru tine.

De asemenea, pentru a gasi o astfel de oferta, este important sa intrebi prietenii si familia pentru ca acestia este posibil sa fi descoperit deja locurile potrivite pentru vacante. Preturile vor varia in functie de tipul de proprietate si de durata sederii oaspetilor. In unele cazuri, proprietarii vor oferi preturi reduse pentru zile suplimentare.

Atunci cand vrei sa alegi cazare in regim hotelier, va trebui sa cauti apartamentul preferat de tine in functie de numarul de persoane cu care calatoresti si de necesitatile tale. Piata chiriilor de vacanta este in continua schimbare si, odata cu aceasta, numarul de apartamente disponibile in regim hoteliere ste tot mai mare.

Cazarea in regim hotelier vine cu mai multe beneicii – libertate de miscare, locatie excelenta si de asemenea intimitatea pe care un hotel nu ti-o poate oferi niciodata. Adaugand la toate acestea si preturile mai mici, dar si amplasarea in zone populare, aproape de toate obiectivele turistice importante ale zonei de vizitat, vei obtine locuri de cazare care sa iti transforme vacanta intr-un adevarat succes si care te vor ajuta sa te simti bine in concediu.