21 octombrie 2021

5 produse de papetarie necesare in orice birou

Papetarie

Desi traim in era digitala, hartia inca detine un rol important in orice afacere. Spre exemplu, intr-un departament de resurse umane se fac zilnic rapoarte, contracte sau documente de procedura.

De asemenea, produsele de papetarie sunt indispensabile si in organizarea activitatilor de lucru. Iata cinci dintre cele mai utile pe care le vei gasi in oferta Viamond!

1. Hartie A4

Cu ajutorul hartiei A4, printezi documente, formulare sau copii xerox. Un alt lucru pe care-l poti face este sa creezi schite, fise sau diverse cereri in scop profesional. Adesea, companiile folosesc hartie A4 pentru a transmite anunturi, mesaje oficiale, scrisori sau instructiuni cu detalii tehnice.

Din acelasi motiv, acest produs este apreciat in mediul administrativ si fiecare imprimanta sau copiator a fost conceput tinand cont de acelasi format. Poti comanda hartie A4 de calitate, ambalata in topuri a cate 500 sau 1000 de coli, la preturi accesibile.

2. Notite autoadezive

Acesta este unul dintre cele mai raspandite produse de papetarie din lume. Notitele autoadezive iti amintesc ce ai de facut in fiecare saptamana, deoarece au culori vii si ies in evidenta. Sunt ideale pentru a planifica intalniri de afaceri, apeluri telefonice, interviuri sau momente speciale cu echipa.

Activitatile vor fi organizate si prioritizate mai simplu prin intermediul acestor accesorii, deoarece se pot folosi in scop de ‘’to-do-list’’ si le poti lipi oriunde. In zilele incarcate, acestea te vor ajuta sa lucrezi mai eficient si sa te asiguri ca ai terminat toate sarcinile.

3. Plicuri din hartie

Daca trimiti produse in toata tara, plicurile din hartie sunt necesare in procesul de expediere. Aceste produse de papetarie se pot folosi si in corespondenta actelor oficiale, pentru a depozita bani sau pentru sigilarea documentelor. In unele cazuri, plicurile se utilizeaza si pentru a livra facturi sau materiale de marketing. Acest produs se alege in functie de materialul din care este confectionat, forma, culoarea si sistemul de inchidere.

Unele plicuri sunt de tip siliconice, kraft sau gumate si dispun de fereastra transparenta, folie rezistenta la socuri sau alte caracteristici similare. Acestea asigura un nivel de protectie suplimentar si pot preveni pierderile de bani, deteriorarea documentelor sau alte neplaceri.

4. Caiete pentru birou

Un caiet de tip office este util pentru orice angajat! Acest produs de papetarie poate fi prevazut cu una sau doua spirale, fiind elastic si avand coperta rigida. In interior, exista microperforatii de desprindere a filelor si separatoare color, ceea ce permite organizarea insemnarilor intr-un mod mai eficient. Hartia poate fi cu patratele sau liniute si in format A4, A5 sau A6.

5. Dosare

Dosarele sunt esentiale pentru depozitarea si arhivarea datelor despre clienti si angajati, precum si a rapoartelor de lucru sau a facturilor. Poti alege un model cu sina, de tip plic sau simplu si care sa fie alcatuit din carton sau plastic. Indiferent de preferinte, aceste produse iti vor permite sa pastrezi informatiile intr-un mod organizat si sa devii mai productiv.

De ce sa achizitionezi produse de papetarie?

O afacere aflata la inceput de drum poate fi greu de gestionat. Totusi, astfel de produse au rolul de a face organizarea mai simpla. Investeste periodic in acestea si asigura-te ca suplimentezi stocul din timp!