28 ianuarie 2023

Ce este si cum functioneaza un aparat de dezinfectat Polti Sani System?

aparat de dezinfectat

Chiar si dupa trecerea climaxului pandemiei, multe business-uri care s-au redeschis au fost nevoite sa adere la un nou protocol de curatenie si igienizare impus de lege. Insa, alaturi de clasicul dezinfectant sub forma de gel sau spray, ce alte solutii avem la indemana?

Raspunsul vine sub forma unui aparat de dezinfectat, un produs inovator, dezvoltat de compania italiana Polti! Acesta este eficient atat in lupta cu virusurile, cat si cu bacteriile, ciupercile sau alte microorganisme! Fiind dezvoltat in Italia, in colaborare cu Facultatea de Medicina din Pavia, aparatul Polti Sani System este potrivit pentru curatarea suprafetelor de orice fel, de la materiale textile la lemn, plastic sau metal!

Care este principiul de functionare?

Gratie sistemului brevetat SUPERHEATED CHAMBER, Polti Sani System poate genera abur uscat, saturat si supraincalzit pana la o temperatura de 180°C, suficient cat sa elimine 99,999% dintre virusuri, microbi, bacterii, mucegaiuri și spori! De aceea, acest aparat de dezinfectat de la www.Polti.ro este perfect pentru spatiile cu trafic intens, unde persoanele pot fi expuse unui risc de contaminare biologica.

Asadar, dispozitivul Polti Sani System este ideal pentru spatiile care necesita igienizare totala, atat in afara, cat si in timpul programului. Printre aceste spatii se numara cabinete medicale, clinici, birouri, sali de asteptare, saloane de infrumusetare, unitati alimentare, frizerii, dar si mijloace de transport: autocare, trenuri, ambulante etc. Aparatul are dimensiuni compacte, ceea ce-i permite folosirea de catre oricine. Operatiunea in sine este foarte rapida! Gratie aburului uscat, suprafetele sunt igienizate corespunzator si se usuca in doar cateva momente!

Nu va fi nevoie de un contact direct cu suprafetele care prezinta risc de contaminare. Dupa o singura trecere cu acest aparat de dezinfectat, spatiile pot fi din nou utilizate, fiind perfect sigure pentru sanatatea celor din jur! Polti Sani System este, de asemenea, un dispozitiv economic si prietenos cu mediul. Acesta functioneaza doar pe baza de apa de la robinet, pentru a produce vaporii, alaturi de detergentul bio HPMed, o substanta fara toxine, care poate fi folosita in preajma oamenilor si a animalelor de companie.

aparat de dezinfectat

De unde stim ca Polti Sani System este eficient in lupta cu virusurile?

Aceasta calitate este confirmata de catre diverse teste de laborator, care i-au demonstrat eficienta in lupta cu COVID-19, dar si cu alte virusuri! Testele au avut loc in laboratorul special Eurofins Biolab din Vimodrone, Italia. Din ce a fost confirmat pana in prezent, virusul SARS-CoV2 este o varietate termosensibila, insemnand ca nu rezista la actiunea caldurii.

Virusurile din familia coronavirus sunt dezactivate complet dupa expunerea la temperaturi ridicate, chiar pentru putin timp! De exemplu, la 65°C, virusul este partial eliminat dupa expunerea la caldura pret de cateva secunde. La 80°C, virusul dispare dupa o expunere de aproximativ 10 secunde, iar la 150°C, acesta este complet dezactivat dupa numai 0.1 secunde!

Aparatul de dezinfectat Polti Sani System poate genera abur cu o temperatura de maximum 180°C, temperatura care garanteaza eliminarea virusurilor! Pentru operatiunea de igienizare, se recomanda astfel setarea aparatului la o temperatura de minimum 80°C, care distruge virusul in proportie de 99.999%

Nu ne crezi pe cuvant? Intra pe www.Polti.ro si descopera intreaga gama de aparate de dezinfectat si accesorii! Previi astfel orice incident intr-un mod economic, rapid si eficient, cu ajutorul unui aparat de dezinfectat Polti Sani System!