23 martie 2023

Vrei sa dai biroului tau o noua viata?

Ideea de a lucra la amenajarea biroului cu un architect este privita in continuare cu destul de multa reticenta. Inca pe piata din Romania, notiunea de design de interior nu este foarte clara. De multe ori, asociem acest lucru cu un capriciu, si nu cu o necesitate. Multe persoane inca se intreaba: unde as putea gasi un specialist? Cum se lucreaza cu unul? Cat costa un astfel de specialist? De ce sa apelez la un specialist? Cum se alege unul?

Intotdeauna este important sa alegem o echipa de arhitecti, cu experienta in domeniu, care sa stie sa ne ofere solutiile potrivite pentru spatiul nostru si care sa stie sa rezolve orice problema ar putea sa apara pe parcursul desfasurarii amenajarii biroului. Cea mai buna recomandare in acest sens o reprezinta MM Construct.

Odata ce ne-am lamurit ce echipa de specialisti sa alegem, unul dintre acestia ne va putea indica ce putem modifica si ce nu in spatiul nostru. Este foarte important ca orice modificare se face in birou sa fie efectuata doar cu autorizatie de constructie.

Un perete de rigips se poate darama sau se modifica, insa nu si o grinda sau un perete de rezistenta. Unul dintre arhitectii de la MM Construct va reconfigura spatiul in functie de cererile fiecarui client si va putea efectua schite. Ulterior, vor urma etapele implementarii detaliilor care implica stilul de amenajare prin culori, finisaje, detalii de mobilare, accesorii, accente decorative.

In cadrul intalnirii cu unul dintre specialistii de la MM Construct se vor lua in calcul dorintele si nevoile clientului, iar ulterior se vor stabili detaliile legate de culoare, stil, pasiuni care pot constitui punctul de pornire pentru amenajarea si reamenajarea biroului.

Lucrand alaturi de un specialist, fiecare client va economisi atat bani, cat si timp. Arhitectii vor stabili o lista de lucrari si etapele in care se vor desfasura. Ulterior, se va monitoriza intreaga lucrare de amenajare a biroului astfel incat sa se respecte intocmai cerintele clientului si termenul final de executie al lucrarii. In felul acesta, se vor putea inlatura costurile ascunse sau neprevazute si timpii de asteptare, care se reflecta pana la urma tot in costuri. In plus, vei sti de la inceput ce trebuie sa cumperi, cat costa si unde trebuie instalat, adica vei scapa de drumurile repetate la magazine si de situatiile in care anumite lucrari trebuie refacute datorita unor aspecte care nu au fost luate in calcul initial.

In plus, supervizarea santierului este o activitate foarte stresanta si in acelasi timp ineficienta daca e facuta de un neprofesionist, astfel ca este posibil ca timpul tau sa fie mai bine utilizat in alta directie daca lasi aceasta in sarcina arhitectului de la MM Construct.

In concluzie, atunci cand ai nevoie de o firma de amenajari birouri alege MM Construct!