25 iunie 2024

Alege un aparat de dezinfectat cu abur! Indeparteaza atat mizeria, cat si virusurile!

aparat de dezinfectat

Un aparat de dezinfectat pe baza de aburi reprezinta solutia optima pentru curatenie. Acesta este potrivit atat pentru propria locuinta, cat mai ales pentru spatii circulate intens, care necesita o curatare frecventa.

Care sunt avantajele de care te vei bucura?

In vreme de pandemie, cand toata omenirea incearca sa se protejeze impotriva unui virus ucigas, curatarea cu aburi prezinta un avantaj esential. Ajungand pana la temperatura de 180 de grade, aburii iesiti din aparat ucid orice virus, bacterie sau ciuperca.

Specialistii au constatat deja faptul ca nici macar temutul coronavirus nu rezista la astfel de temperaturi. Prin urmare, folosirea aburilor pentru curatenie te ajuta sa iti protejezi sanatatea.

Aburul este mai sanatos si dintr-un alt punct de vedere. Aceasta tehnologie nu are nevoie de folosirea detergentilor, astfel incat diferitele aparate care o folosesc pot fi utilizate fara niciun risc, inclusiv in prezenta oamenilor si a animalelor de casa.

In plus, praful nu este deloc ridicat in aer, asa cum se intampla in cazul dispozitivelor care utilizeaza alte tehnologii. Datorita acestui fapt, poate fi folosit fara probleme si in prezenta persoanelor care sufera de alergii.

aparat de dezinfectat

Economisesti timp si bani

Daca folosesti un aparat de dezinfectat cu aburi, economisesti timp. In loc sa dai cu aspiratorul si apoi cu mopul, un singur dispozitiv indeplineste sarcinile acestora. In plus, norii de abur care ies din aparat curata cu usurinta chiar si suprafete altminteri complicate. Astfel, nu mai este nevoie nici de frecat, nici de lustruit.

Cu acest tip de produse economisesti, in acelasi timp, bani. Investitia initiala este mai mare, dar ea se amortizeaza in timp si devine extrem de profitabila. Esential este, din acest punct de vedere, faptul ca nu ai nevoie de niciun fel de detergent sau solutie de curatat, ci aburul este suficient, chiar si pentru suprafete cu probleme.

Apoi, consumul de apa este redus, eficienta energetica fiind maxima. De asemenea, aburul este versatil si poate fi folosit nu numai pentru a curata gresia din baie sau geamurile fiecarei camere, dar si pentru a curata sau a calca diferite materiale textile.

Cu siguranta te preocupa sanatatea planetei, astfel ca trebuie avut in vedere si faptul ca aburul nu polueaza. Un aparat de dezinfectat cu consum redus de energie si pentru care nu e nevoie de detergent este un bun prieten al mediului inconjurator.

La toate acestea se adauga un alt avantaj: aparatele de acest tip nu fac zgomot si, prin urmare, nu sunt stresante nici pentru cel care le foloseste, nici pentru vecini.

O recomandare: aparatul Polti Sani System Business

Un aparat de dezinfectat ideal pentru firmele mici este Polti Sani System Business. Acest aparat profesional cu abur, brevetat pentru dezinfectarea incaperilor si a suprafetelor, este proiectat si construit in Italia.

Dimensiunile sale compacte il fac usor de utilizat chiar si in spatii de mici dimensiuni, precum birouri, clinici, studiouri, centre de infrumusetare sau chiar masini.

Este utilizata tehnologia brevetata Superheated Chamber. Aceasta consta in generarea unui abur saturat supraincalzit in interiorul boilerului, care atinge la iesire o temperatura de pana la 180 de grade Celsius.

La aceasta temperatura mult superioara punctului de fierbere al apei, vaporii sunt aproape complet lipsiti de particule lichide. Acestia ies din aparatul de dezinfectat sub forma unui nor care invaluie suprafetele si apoi se usuca rapid. Astfel, dezinfectarea are loc fara contact si poate fi efectuata chiar si in locurile greu accesibile.