18 iulie 2024

Tipul de rochie de mireasă prințesă | Edenbride.ro

O rochie de mireasă este cel mai important articol de  lacare nici-o mireasă nu ar trebui să lipsească. Este posibil să pleci fără un grup mare de oameni pe care să-i inviți, o limuzină și chiar o lună de miere, dar este aproape imposibil să mergi fără o rochie potrivită.

Care sunt beneficiile acestei rochii de mireasă

Aceste rochii de mireasă cu tiv evazat la jumătatea coapsei sau până la genunchi este cunoscută drept rochie tip coadă de pește. Beneficiile acestei rochii o fac o opțiune populară printre vedete. Nu sunt singurele. Este de înțeles, cine nu vrea să-și etaleze eleganța corpului? Rochia cu coadă de pește va oferi oricărei mirese o formă minunată de clepsidră, cu o definiție superbă, rezultând un aspect de mireasă foarte feminin și impecabil. Beneficiul evident al siluetei este fusta mulată care se evaza.

Pentru că rochia de mireasă tip prințesă este purtată frecvent cu un corset, măgulește femeile de toate proporțiile și formele corpului. Din cauza corsetului, talia pare netedă și zveltă, iar corpul pare zvelt. Cu toate acestea, reține că acest stil de rochie va arăta bine atât pe femeile înalte cât și cele mai minione. Mirese subțiri, cu șolduri mici sau medii, ar arăta uimitor într-o astfel de rochie.

Cum alegem o rochie de mireasă ca ea să fie cea potrivită

Există mai multe modele de diferite rochii de mireasă prințesă sau coadă de pește, fiecare cu un număr mare de urmăritori. O rochie fără bretele, cu un corset foarte strâns care să evidențieze bustul și talia va arăta uimitor. Rochia se potrivește contururilor miresei într-un mod măgulitor, evidențiind silueta și mâinile ei minuscule. Vă propun o rochie tip prințesă cu o croială adâncă, dar îngustă, pentru femeile norocoase cu corpuri mai curbe, pentru a adăuga o notă de farmec îmbietor look-ului lor. Mireasa va părea, fără îndoială, feminină și atrăgător de fragilă, ca o zână din basmele antice englezeșți, cu o iluzie decoltată a spatelui decorat delicat cu dantelă sau guipură frumoasă.

Diferite tipuri de materiale

Materialele potrivite pentru a-ți crea rochia de mireasă impecabilă sunt satinul care este fără îndoială, regele tuturor textilelor de nuntă. A fost folosit pentru a face rochii de mireasă de când își amintește oricine și va continua să facă acest lucru în viitor. Satinul este popular printre mirese datorită modului minunat în care se simte pe pielea ta. Rochiile din dantelă, sunt modele absolut clasice, iar felul în care strălucește în lumina va spori încântarea impresiilor. Pentru a produce o rochie de mireasă magnifică, impecabilă, sunt folosite o varietate de țesături și podoabe: tul fin, dantelă franceză și italiană realizată manual cu mărgele, mătase, cristale Swarovski.