2 octombrie 2023

Criolipoliza este cea mai potrivită metodă pentru a scăpa de grăsimea nedorită

CoolSculpting, cunoscut și sub denumirea de criolipoliză, este o procedură de reducere a grăsimilor care vizează regiunile dificile ale corpului. Funcționează prin înghețarea celulelor adipoase și apoi prin distrugerea și descompunerea acestora. CoolSculpting este un proces non-invaziv care nu necesită incizii, anestezii sau introducerea vreunui echipament în corp. În 2018, a fost cea mai populară intervenție chirurgicală de conturare a corpului din SUA. Criolipoliza elimină cu succes regiunile cu probleme dacă stilul de viață devine unul sănătos. Într-o clinică remodelare corporală București vei putea afla totul despre criolipoliza.

Criolipoliza este o tehnică de pierdere a grăsimilor care vizează grăsimea din părțile corpului care sunt mai greu de pierdut prin dietă și exerciții fizice. Are mai puține efecte secundare decât alte proceduri de reducere a grăsimilor, cum ar fi liposucția. Cu toate acestea, deși este în general sigur, persoanele doritoare ar trebui să fie conștiente de anumite efecte potențial  negative. CoolSculpting este o formă de marcă de metodă de reducere a grăsimilor numită criolipoliză. Ea are aprobarea de la  Food and Drug Administration (FDA). Ca și în cazul altor forme de criolipoliză, se folosesc temperaturi de îngheț pentru a descompune celulele adipoase. Celulele adipoase sunt mai afectate de temperaturile scăzute decât alte celule. Asta înseamnă că frigul nu dăunează altor celule, cum ar fi pielea sau țesutul.

Prețul unui tratament variază în funcție de numărul de ședințe

În timpul procedurii, se aspiră pielea de deasupra zonei de țesut gras într-un aplicator care răcește celulele adipoase. Temperaturile reci amorțesc pielea, iar unii oameni raportează că simt o senzație de răcoare. Procedura durează în jur de 20 de minute, în funcție de zona pe care o persoană dorește să o țintească. Nu există timp de nefuncționare pentru că nu există leziuni ale pielii sau țesutului. Unii oameni raportează dureri la locul tratat, similare cu cele pe care le-ar putea avea după un antrenament intens sau o leziune musculară minoră. Alții raportează usturime, fermitate, decolorare ușoară, umflare și mâncărime. După procedură, poate dura aproximativ 4-6 luni pentru ca celulele adipoase să părăsească corpul unei persoane. În acest timp, suprafața de grăsime va scădea în medie cu 40%.

Criolipoliza aparține de remodelare corporală. Prețurile variază în funcție de numărul de tratamente și de zonele pe care o persoană dorește să le trateze, cu cât zona este mai mare, cu atât tratamentul este mai scump. Suma pe care urmează să o plătești este în funcție de numărul de ședințe. Liposuctia este costisitoare în comparație cu criolipoza preț pe o ședință. Fiecare ședință are un preț fix, fără alte adaosuri. De asemenea, este util ca o persoană să ia în considerare numărul de tratamente necesare. Zonele cu mai multă grăsime pot necesita mai multe tratamente. Criolipoliza este o modalitate eficientă de a scăpa de grăsimea nedorită și de care nu mai reușești să scapi. În 4-6 luni, organismul elimină țesuturile adipoase înghețate și descompuse. Tehnica are un efect pe termen lung. Omoară celulele adipoase și le împiedică să revină.