20 octombrie 2021

Curatenia de calitate premium se face in echipa

O gospodina cu probleme de sanatate sau mai sensibila se resimte dupa ce face curatenie la domiciliu. Pentru o persoana este prea mult sa stea aplecata, sa frece petele, sa dea cu aspiratorul, sa ridice paturi sau mese.

Persoanele cu experienta care lucreaza la firma de curatenie au spiritul de organizare necesar pentru a executa operatiunile in ordinea fireasca.

Stiu gospodine care au nevoie de doua-trei zile sa isi revina, dupa ce fac ordine in apartament. Curatenia temeinica se face in echipa, pe baza principiului colaborarii si cu ajutorul unor consumabile foarte bune si al echipamentelor performante.

In prezent, curatenia clasica facuta cu doua-trei carpe, cu mopul, cu matura si farasul este depasita, fiindca oamenii sunt mult mai exigenti cu spatiul in care locuiesc.

Vestea buna este ca firma care conduce in topul furnizorilor de servicii curatenie la domiciliu, oferite in Bucuresti este dispusa sa faca un contract pe termen lung pentru intretinerea casei tale chiar in acest moment.

Intretinerea unei locuinte inseamna mult mai multe servicii decat curatenia generala.

In cei 10 ani de activitate, ani in care au facut curatenie in Bucuresti  de nota 10, reprezentantii firmei au inteles ca oamenii au nevoie si de:

-reparatii. Se blocheaza o usa, se rupe un raft, nu se mai inchide perfect o fereastra. La cine sa apeleze omul pus intr-o situatie a carei rezolvare se impune sa fie facuta urgent?

El are nevoie sa stie ca in casa ii intra oameni de incredere cu care a mai lucrat, ca nu ii dispar din obiectele valoroase si ca nu i se strica nimic din cauza neglijentei. Toate aceste asigurari definesc activitatea firmei Helppy.ro. Pentru acest lucru, un contract pe termen lung de intretinere a casei sau a birourilor de la sediul firmei reprezinta o adevarata comoara.

-montaje. Intr-o locuinta au loc mereu schimbari impuse de dezvoltarea permanenta a societatii. Oglinda din baie ni se pare depasita si dorim una mai scumpa si mai eleganta, in debara avem nevoie de un raft in plus pe care sa punem dosarele care demonstreaza activitatea noastra prestata de la domiciliu, fiindca ne bucuram inca de telemunca.  Helppy.ro ne pune la dispozitie mesterul, dar si uneltele pe care acesta le foloseste la montaj. Uneori ne temem sa chemam un mester oarecare, fiindca acesta ne cere nu stiu ce cheie, patent, ciocan si este posibil sa nu le avem in apartament.

-vopsiri suprafete care au capatat un aspect care lasa de dorit.

Este de ajuns sa le spui ce culoare doresti sa fie masa, tamplaria sau dulapul si ei vor veni cu cutiile pline cu cea mai buna vopsea, fiindca se pricep sa aleaga.

-lupta cu succes impotriva daunatorilor de orice fel. Vara, priceputii operatori de curatenie ai firmei care ofera servicii de curatenie Bucuresti te scapa de tantari, de muste sau de cuiburile periculoase de viespe. Toamna si iarna iti alunga rozatoarele oportuniste din casa, iar pentru distrugerea gandacilor de bucatarie ii poti chema oricand.

In concluzie, lasa curatenia din casa pe mainile unor profesionisti constiinciosi care actioneaza in echipa si ai toate aceste servicii asigurate la cele mai bune preturi de pe piata!