18 iulie 2024

Cum se reconditioneaza rotile din aliaj?

Indreptarea este realizata de o echipa de profesionisti care se va ocupa de indreptarea scobiturilor sau a altor tipuri de daune. Scopul este de a evita substituirea. Jantele din aliaj pot fi vopsite si arata ca noi. Vopsirea jantelor din aliaj este esentiala pentru indepartarea zgarieturilor si / sau marcajelor, atunci cand janta nu este sparta sau ciobita prost.  In momentul in care vorbim despre indreptat jante trebuie sa specificam inca de la bun inceput faptul ca pentru ca jantele sa functioneze perfect, vei avea nevoie de servicii profesioniste, altfel ar fi mai rentabil sa iti cumperi jante noi. Accesand linkul de mai sus vei ajunge la profesionisti in domeniu, care stiu exact cum trebuie sa fie indreptate si reconditionate jantele.

Repararea jantelor din aliaj: faze de lucru

Procesul de reconditionari jante se bazeaza pe urmatorii pasi foarte importanti:

  1. Indreptarea pentru o circumferinta perfecta
  1. Decaparea vopselei cu ciclu de abraziune
  2. Tratament anticoroziv
  3. Vopsire cu pulbere de baza
  4. Vopsire lichida personalizabila
  5.  Tratament nano-tehnologic pentru jante din aliaj

Deteriorarea jantelor din aliaj nu trebuie atribuita doar drumului, ci si la nisip si praf de placute de frana. Acesti contaminanti trebuie eliminati rapid pentru a preveni oxidarea acestora pe jante, corodand aluminiul. Prevenirea si intretinerea sunt doua cuvinte cheie castigatoare.

Care sunt avantajele tratamentului nano-tehnologic?

Hidrofug Rezistent la pete Hidrofug, Rezistenta chimica, Rezistenta la zgarieturi.

Lucram pentru toate cele mai bune marci de masini. Cum se protejeaza jantele din aliaj? Cum sa dai mai multa viata jantelor din aliaj? Pentru a proteja jantele din aliaj de murdarie si de agentii atmosferici si chimici care le deterioreaza starea, se recomanda etansarea cu vopsea. Aceasta tehnica de protectie trebuie aplicata dupa ce marginea a fost degresata. Mai mult, jantele trebuie curatate la rece, fara a recurge la perii. Chiar si detaliile totul poate fi la fel de bun ca nou

Pot repara jantele din aliaj deteriorate?

Desigur ca da. Aplicam tehnici profesionale de reconditionare estetica jantelor din aliaj. Sunt procese speciale, personalizate, care adopta protectiile oferite de cele mai moderne tehnici nanotehnologice.

Ce inseamna reconditionarea jantelor din aliaj?

Aplicam tehnologii, produse si tehnici care ne permit sa reconditionam rapid jantele din aliaj, limitand interventia la suprafata deteriorata. Costurile raman atat de reduse, dar calitatea inalta a rezultatului final este garantata.

Daca vrei sa te asiguri ca jantele tale sunt corect reparate, primul si cel mai important lucru pe care va trebui sa il faci este acela de a gasi un service auto pe care sa te bazezi si in care sa ai incredere. Noi iti recomandam sa apelezi la service roti Autochelu unde cu siguranta jantele tale din aluminiu vor fi din nou perfecte. In acest service lucreaza profesionisti care au experienta in domeniul lor de activitate si care abia asteapta sa iti ofere ajutor atunci cand ai nevoie. Cu ajutorul acestei echipe vei scuti bani importanti pentru ca nu mai trebuie sa schimbi jantele des, acestea fiind reconditionate pentru a functiona ca noi.