18 iulie 2024

Află cum să asortezi culorile pantalonilor cu celelalte părți ale garderobei

Alegerea unei garderobe poate fi o provocare. Seturile de haine nu numai că trebuie să fie confortabile, ci și să arate bine. De aceea este atât de important să asortezi pantalonii cu restul hainelor. Cum să o faci? Cum să combini culorile pantalonilor și bluzelor?

Contrast

Vechea metodă de combinare a culorilor este folosirea contrastelor. Aceasta înseamnă că pantalonii și accesoriile – o centură, pantofii, poșeta și chiar bluza – sunt fabricate din materiale într-o nuanță care contrastează cu pantalonii. Desigur, toate aceste elemente ar trebui să fie într-o nuanță care să fie foarte asemănătoare între ele, pentru a evita efectul de exagerare. Astfel, stilul este dominat de culoarea expresivă a pantalonilor, iar restul garderobei este doar un fundal pentru ei. Această soluție este perfectă pentru pantaloni în nuanțe vii și intense.

Culori complementare

O altă școală spune că toate modelele de pantaloni de damă ar trebui să fie într-o nuanță care să completeze culoarea bluzei. În acest fel, toate articolele de îmbrăcăminte pot crea un întreg coerent, armonios și elegant. Acest lucru este în regulă, dar uneori poate implica cumpărături adiționale.

Nuanțele aceleiași culori

O modalitate interesantă de a combina culorile este, de asemenea, să amesteci mai multe elemente între ele în diferite nuanțe ale aceleiași culori. Drept urmare, nu se ciocnesc între ele, arată plăcut din punct de vedere estetic, iar întrega stilizație este bine gândită. Totuși, aici trebuie să fii atent să nu alegi prea multe nuanțe diferite. Nu ar trebui să existe mai mult de două dintre ele în întreaga stilizație. În caz contrar, per total nu va arăta prea bine.

Clasicul sigur

O soluție bună este, de asemenea, alegerea conexiunilor care sunt considerate clasice și elegante. Cea mai faimoasă dintre ele este combinația de pantaloni negri cu o centură neagră și pantofi de aceeași culoare asortați cu o bluză albă. Aceasta este o ținută elegantă, care arată întotdeauna bine și se potrivește fiecărui eveniment.

Combinații universale

O soluție foarte sigură este alegerea pantalonilor pentru femei în culori universale. Blugii albaștri sau chino negrii eleganți pot arăta bine cu orice altă culoare. De aceea atât de des aleși. Acestea sunt haine foarte bune pentru o garderobă tip capsulă, deoarece selectarea accesoriilor ar trebui să fie ușoară și nu ar trebui să necesite achiziții suplimentare numai în scopul completării ținutei și potrivirii cu pantaloni.

Încălțăminte, curea, poșetă

Cu toate acestea, nu trebuie întotdeauna să îți ajustezi întregul dulap pentru a se potrivi cu pantalonii. Dacă nu doreștica ca întreaga stilzație să fie uniformă, poți face ca culorile hainelor individuale să se potrivesc pe două niveluri diferite. Mai întâi, asortează-ți pantalonii cu pantofi, o poșetă și o curea. În mod ideal, ar trebui să aibă aceeași nuanță și, prin urmare, să arate bine unul cu celălalt. Trebuie să fie o culoare care să completeze nuanța pantalonilor și să nu atragă prea multă atenție, de exemplu o culoare complementară. La rândul său, bluza ar trebui să aibă o culoare care să contrasteze cu pantalonii. Datorită acestui fapt, va domina în această stilizare și în același timp nu va concura cu accesoriile.