25 iunie 2024

Cum sa ai o viata intima mai pasionala

Majoritatea cuplurilor casatorite se vor confrunta din cand in cand cu provocari pentru intimitatea lor. Indiferent daca circumstantele dificile sau rutinele aglomerate va afecteaza timpul intim, este obisnuit sa aveti fluxuri si refluxuri in viata sexuala.

Cheia pentru a depasi provocarile legate de intimitate este sa petreceti in mod intentionat timp apropiindu-va. Vrei sa-ti reaprinzi viata sexuala cu sotul tau pentru mai multa intimitate si distractie? In aceasta postare, vom explora cateva modalitati prin care puteti face acest lucru.

  1. FACETI UN CHECK-IN DE INTIMITATE CU SOTIA DVS.

Ocazional, faceti o intalnire cu sotul/sotia pentru a va evalua ambele sentimente despre viata sexuala. Imaginati-va ca acum va cunoasteti pe un site de matrimoniale si urmeaza sa mergeti la intalnire. Comunicarea este cheia pentru cresterea intimitatii in casatorie. Luati in considerare sa va puneti urmatoarele intrebari pe parcursul conversatiei:

  • Ambele nevoi sunt indeplinite in dormitor?
  • Ce ajustari puteti face pentru a va asigura ca nevoile dvs. sunt indeplinite? Exista un consens la care puteti ajunge impreuna?
  • Ce puteti face pentru a face sexul mai satisfacator unul pentru celalalt?
  • Exista obstacole in calea intimitatii pe care le puteti elimina cu usurinta impreuna?

O viata sexuala conjugala satisfacatoare este o strada cu doua sensuri. Este nevoie de ambii soti sa lucreze impreuna pentru a crea intimitate si apropiere. Mai ales daca aveti bebelusi sau copii mici in casa, va trebui sa actionati ca parteneri adevarati pentru a va face timp si energie pentru intimitate. Daca unul dintre soti depinde de celalalt pentru a-si satisface nevoile de intimitate, dar celalalt este suprasolicitat sau coplesit, intimitatea va continua sa sufere.

  1. FACETI SI SCHIMBATI LISTELE DE DORINTE DE INTIMITATE

Sa va spuneti unul altuia ceea ce va place si ceea ce doriti in dormitor este un pas grozav catre realizarea acestui lucru. Noteaza si schimba listele de dorinte de intimitate, astfel incat fiecare sa aiba un punct de referinta pentru lucrurile pe care le doreste. Daca ai fost casatorit de ceva vreme, s-ar putea sa crezi ca nu trebuie sa verifici nevoile de intimitate.

Cu toate acestea, multi dintre noi ne luptam cu obligatiile zilnice si cu constrangerile de timp, care ne pot face sa pierdem legatura cu latura intima a noastra. Realizarea unei liste este o modalitate excelenta de a ne reconecta unii cu altii si cu noi insine in acest proces. Daca inca nu esti intr-un cuplu, atunci este foarte simplu sa gasesti o partenera online pentru sex sau distractie.

  1. CONCENTRATI-VA PE RECUNOSTIUNE, BUCURIE SI DISTRACTIE IN DORMITOR

Cand sunteti recunoscatori unul pentru celalalt si pentru timpul intim pe care il impartiti, devine mai usor sa lasati garda jos si sa va distrati. Sexul nu trebuie sa fie doar seriozitate, tot timpul. Poate face parte din jocul in care va angajati impreuna. Nu lasati dormitorul sa devina un loc de constiinta si presiune. Si daca a fost, nu va faceti griji; poti prelua controlul asupra spatiului tau intim. Lucrati impreuna pentru a ramane concentrati pe recunostinta, bucurie si distractie in dormitor. Cand le cultivi pe toate trei, deschizi usa pentru mai multa vulnerabilitate, ceea ce adanceste intimitatea.