2 octombrie 2023

Cand si cum se realizeaza revizia unui model de camera frigorifica?

camera frigorifica

camera frigorifica

O camera frigorifica reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai utile echipamente frigorifice care pot fi achizitionate in acest moment. Ea permite pastrarea in conditii optime, pentru perioade indelungate de timp, a unei mari cantitati de alimente, precum carne si produse din carne, fructe, legume sau diferite tipuri de semipreparate.

Extrem de voluminoase, permit depozitarea unei cantitati impresionante de produse. Spre exemplu, o camera frigorifica produsa de Virtus Group GmbH si aflata chiar acum in oferta magazinului online Fresco.ro se remarca prin capacitatea de depozitare de 14,9 metri cubi. Ea are lungimea de 3 000 de milimetri, latimea de asemenea de 3 000 de milimetri si inaltimea de 2 200 de milimetri. Greutatea este de 948 de kilograme si poate face fata, garantat, nevoilor oricarei unitati din domeniul HoReCa.

In plus, aceste produse ofera posibilitatea de acces rapid si usor la produsele depozitate. Ele se remarca si prin randamentul superior oferit o perioada indelungata de timp, nu doar in primii ani de functionare. La acest fapt contribuie calitatea superioara a componentelor si, de asemenea, esentiale sunt instalarea, precum si diferitele tipuri de garantie oferite de compania Fresco Expert la achizitionarea fiecarui produs.

Instalarea corecta, esentiala pentru o buna functionare in timp

Fresco Expert efectueaza gratuit instalarea pentru fiecare camera frigorifica, datorita faptului ca aceasta are inclusa in pretul de baza, in mod automat, garantia Base Care.

Pentru ca aceasta instalare sa fie realizata in mod optim, cumparatorul trebuie sa indeplineasca diferite conditii. De exemplu, trebuie sa asigure alimentarea cu energie electrica, la tensiunea si puterea necesare produsului, conform cartii tehnice a acestuia, pana la tabloul electric al produsului.

Instalarea se realizeaza la adresa de instalare, iar in cazul in care aceasta este diferita de adresa de livrare, cheltuielile legate de transportul produselor intre cele doua locatii se afla in sarcina cumparatorului.

Tipuri de garantie oferite

Atunci cand achizitionati o camera frigorifica, puteti beneficia de trei tipuri diferite de garantie, dintre care una este inclusa in pretul de baza al fiecarui produs. Este vorba despre garantia Base Care, care include montaj si 12 luni piese de schimb si manopera.

Urmatoarea posibilitate, Performance Care, include toate facilitatile garantiei Base Care, la care se adauga o revizie anuala efectuata in ultimele doua luni din perioada de garantie, plus training utilizare, plus Service level agreement pentru 72 de ore.

Al treilea tip de garantie, Premium Care, include toate facilitatile oferite de Performance Care, inclusiv revizia anuala, plus extinderea perioadei la 24 de luni la piese de schimb si manopera si service level agreement de inca 48 de ore. Costurile celor doua tipuri de garantie care nu sunt incluse in pretul de baza al produsului sunt evidentiate in dreptul fiecarui echipament integrat in platforma online Fresco.ro si pot varia in functie de specificatiile fiecarui model de camera frigorifica.

Astfel, atunci cand achizitionati echipament de la Fresco Expert, beneficiati de doua avantaje majore. Pe de o parte, aveti garantia cumpararii celor mai bune produse, provenite exclusiv de la producatori apreciati pe plan international. In paralel, va este oferit si intregul sprijin necesar in ceea ce priveste instalarea, intretinerea sau revizia pentru o camera frigorifica sau orice alt produs cumparat.