25 iunie 2024

Credit pentru Black Friday? Ce soluții rapide poți să găsești online

Campaniile promoțioane de tip Black Friday sunt extrem de aproape! Dacă la nivel internațional, marea sărbătoare a reducerilor de preț este programată în ultima zi din luna noiembrie, în România se obișnuiește ca momentul să fie marcat de comercianți mult mai devreme. În 2021, pe 12 noiembrie sunt așteptate campanii sub titulatura Black Friday în cele mai multe magazine online din țara noastră. Cel mai probabil, campaniile vor acapara însă mare parte din luna noiembrie, în mai multe valuri de promoții. Apoi, se va continua cu reducerile legate în mod direct de cadourile de Crăciun, toată luna decembrie.

 

Conform studiilor de piață prezentate în mass-media, un număr impresionant de români așteaptă Black Friday cu intenții clare de achiziție, în special online, dar și offline. Pentru a te bucura de cele mai mari reduceri din an, este ideal să ai sume suficiente economisite în ultimele luni. Pentru a suplimenta aceste sume astfel încât să cumperi tot ceea ce dorești, poți să apelezi la un credit de nevoi personale sau la un card de credit.

 

Atenție, este important să faci achiziții în mod echilibrat, fără impulsul de moment al achizițiilor la preț redus. Mai ales dacă folosești bani pe care îi împrumuți, alege doar produse / servicii de care ai nevoie cu adevărat sau dorințe speciale, totul în condițiile în care ai siguranța că vei putea achita ulterior ratele în mod confortabil, fără a avea probleme financiare.

 

Online poți aplica pentru servicii de creditare bancară, inclusiv carduri de credit, însă de obicei astfel de soluții au o procedură mai complicată asociată și un timp mai îndelungat de procesare, până la obținerea banilor în mod real. Dacă faci acest lucru cu puțin timp înainte de Black Friday, este foarte probabil să nu primești banii la timp. Cardurile de credit au multe avantaje, dar doar dacă sunt folosite în mod corect. Altfel, pot determina costuri mari și chiar achiziții necontrolate, sub impulsul de moment mai sus menționat. Dincolo de timpul până la acordare, un card de credit are și un timp până la emiterea efectivă, deci ar putea să nu fie o soluție suficient de rapidă pentru Black Friday 2021.

 

Te poți orienta online spre soluții de creditare rapidă de la IFN-uri. Spre exemplu, cei de la https://www.credius.ro/ oferă credite rapide, credite pentru bunuri și pentru orice nevoi personale. Varianta de credit online rapid implică o acordare imediată – sume flexibile, până la 50.000 de lei, 24 / 7, bani imediat în orice moment al zilei, cu un grad ridicat de aprobare.

 

Tot procesul de solicitare, semnare contract creditare și acordare bani se face de la distanță, prin mediul online. Sunt eligibile persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani, cetățeni români cu domiciliul în România, care au vechime minimă de o lună la locul actual de muncă. Detalii complete despre condiții și costuri pot fi accesate desigur pe website-ul anterior precizat.

 

Când soliciți un credit rapid de la o instituție financiară nebancară, acordă atenție tuturor detaliilor, căci toate informațiile sunt ușor de citit, totul este foarte transparent. De preferat, alege un IFN cu un brand local puternic, o campanie care are atât birouri fizice în mai multe localități din țară, cât și prezență online cu soluții complete.