25 iunie 2024

Cel mai bun aparat dentar pentru un zambet perfect

Clinica dentară DentoCare instalează cele mai bune aparate dentare, utilizând tehnologii și materiale sigure, precum și tehnici moderne extrem de eficiente. Pentru a evita problemele dentare la copii, este necesar să se monitorizeze în mod regulat starea cavității bucale din momentul în care au erupt primii incisivi ai laptelui. Pentru aceasta, se utilizează o varietate de dispozitive și, în special, este instalat un aparat dentar Safir pentru alinierea dinților.

Pentru a afla cât costă, poți intra pe site-ul clinicii stomatologice DentoCare, dând clic pe aparat dentar Safir preț. Astfel de construcții ortodontice sunt instalate pentru a elimina malocluzia și pentru a alinia dinții. Aparatul dentar ajută la corectarea poziției incorecte a incisivilor sau a întregului rând, de exemplu, dacă există o răsucire, corectându-l în locul potrivit. Datorită unei astfel de corecții, poți obține nu numai un zâmbet frumos, ci și conservarea țesuturilor parodontale.

Corectarea și rezolvarea defectelor

Un aparat dentar Safir face posibilă corectarea și rezolvarea mai multor defecte maxilo-faciale cum ar fi forma maxilarului, creșterea accelerată sau scăzută a maxilarului, aranjament incorect la rând, diverse patologii ale mușcăturii. Pentru cel mai eficient rezultat, este necesară o vizită în timp util la un medic. Dacă instalezi structura după stabilirea unei mușcături permanente, atunci chiar și cu uzură prelungită, este posibil să nu realizezi modificări pozitive.

Corectarea mușcăturii după instalarea aparatului dentar Safir are loc datorită arcului, care înconjoară dentiția, creând presiunea necesară. Aproape că nu creează disconfort și, prin urmare, te poți adapta ușor și rapid la ele. Cu cât defectul mușcăturii este mai puternic, cu atât firul este mai gros pentru aparat, pentru a furniza apoi aparate gata făcute conform parametrilor individuali.

Reglarea finală a structurii este făcută de medicul dentist în cavitatea bucală a pacientului în momentul instalării. La fabricarea aparatelor dentare Safir sunt utilizate tehnologii moderne și materiale dovedite. Utilizând diagnosticarea digitală, specialiștii clinicii identifică particularitățile mușcăturii și calculează durata tratamentului.

Aparat dentar Safir – Avantaje

Corecția ocluziei și alinierea dinților este una dintre zonele prioritare ale clinicii stomatologice DentoCare. Printre principalele caracteristici ale aparatelor dentare Safir se numără: traume minime, rezistență la fixare și fiabilitate. Avantajele cheie ale aparatelor dentare sunt ușurința îngrijirii, o gamă largă de modele, perioada de tratament scurtată, estetică, fixarea arcurilor cu cleme. Desigur, aparatele dentare Safir pot fi folosite pentru îndreptarea dinților. Acestea sunt o modalitate des recomandată de îndreptare a dinților.

Aceste structuri sunt de obicei formate din patru părți: capse, elemente de fixare (inele), un arc de sârmă și o ligatură elastică. Combinația acestor elemente exercită presiune asupra dinților, deplasându-i într-o direcție dată. Drept urmare, dinții iau poziția corectă în timp. Medicul stomatolog verifică și monitorizează poziția dinților la fiecare control și decide dacă se va încheia tratamentul.

Procedura pentru îndepărtarea aparatelor dentare este de obicei nedureroasă și nu trebuie să te pregătești pentru aceasta într-un mod special. Dimpotrivă, probabil că vei simți ușurare după îndepărtarea aparatului dentar, deoarece presiunea pe gură se va ușura. Și dacă asculți cu atenție sfaturile stomatologului și urmezi exact instrucțiunile acestuia, poți proteja dantura pentru propria ta sănătate și astfel, poți avea un zâmbet perfect toată viața.