25 iunie 2024

4 avantaje ale epilarii definitive cu laser

antica epilare definitiva laser

Atunci cand apelezi la un salon de infrumusetare Bucuresti, pentru epilare definitiva cu laser te bucuri de numeroase avantaje pe care le vom enumera si noi in cele ce urmeaza.

Epilarea definitiva cu laser nu este invaziva

Metoda aplicata pentru epilare definitiva laser nu este invaziva si nu genereaza deteriorari la nivelul dermului iar persoanele care au pielea foarte sensibila pot sa apeleze la astfel de tratamente. Cercetarile arata ca persoanele cu pielea sensibila nu trebuie sa isi faca griji atunci cand apeleaza la aceasta metoda alternativa de epilare.

Nu exista efecte secundare

Epilarea definitiva laser este mai precisa comparativ cu toate celelalte proceduri sau metode pentru indepartarea parului iar tehnologia avansata care se afla la baza aparatelor de epilare scad sansele de aparitie a erorilor umane. Astfel, te bucuri de rezultate perfecte intr-un timp foarte scurt, ceea ce este foarte important.

Nu apare riscul de infectare

In momentul in care apelezi la epilare definitiva la salon cosmetica Antica Studio, nu exista riscul de infectii la nivel cutanat. Spre exemplu, la centrul de top Antica Studio epilarea este facuta sub supravegherea atenta a terapeutilor calitifcati cu experienta vasta in domeniu, ceea ce inseamna ca riscurile sunt nule.

Vei avea o piele catifelata

Pe masura ce toate tratamentele progreseaza, fiind nevoie de mai mult de 1 sedinta pentru a obtine cele mai bune rezultate in cazul epilarii definitive cu laser si pentru ca rezultatele sa devina vizibile si permanente, procedura faca pielea mai catifelata si mai moale.

Epilarea definitiva este o investitie pentru o perioada lunga de timp

Epilarea definitiva cu laser reprezinta una dintre cele mai avantajoase investitii pe termen lung pentru eliminarea parului nedorit de pe corp, mai ales atunci cand te gandesti la sumele alocate pentru alte metode de eliminare a parului cum ar fi epilarea cu ceara sau cu aparate de ras.

O sedinta dureaza putin

Vestea buna este ca sedintele de epilare definitiva cu laser sunt foarte rapide. Spre exemplu, dureaza cateva minute pentru ca dermatologul sa efectueze un tratament pe axile si in zona fetei. Astfel, poti beneficia de cele mai bune tratamente fara sa fie nevoie sa iti faci griji ca vei pierde foarte mult timp.

Economii pe termen lung

Acest motiv pentru care ar trebui sa apelezi la epilare laser definitiva este completat de faptul ca nu ai nevoie sa cumperi aparate de ras si lame, creme pentru epilare sau ceara si nici sa te programezi lunat la sedintele de epilare. Costul acestor sedinte laser este unul rezonabil si poti apela cu incredere la aceasta metoda. Vei descoperi ca rezultatele sunt cu siguranta superioare fata de epilarea normala cu ceara si costurile sunt mult mai mici pe termen lung.

Cu ajutorul acestei tehnici de epilare poti sa previi firele de par care au crescut sub piele, elimini riscul de iritatie si in timp nu vei mai avea nevoie deloc de epilare. Ai nevoie doar de cele mai bune servicii pe care le vei gasi cu siguranta la Antica Studio.