2 octombrie 2023

3 situatii in care un vestiar metalic cu usi Z se dovedeste cea mai buna solutie

vestiar metalic

vestiar metalic

Ordinea, disciplina si organizarea eficienta sunt elemente care trebuie sa fie respectate in orice spatiu in care se desfasoara activitati recurente. Spatiile utilizate de angajatii unei firme sau de elevii unui liceu pentru a-si depozita echipamentele sau hainele trebuie sa le ofere acestora suficient de mult loc.

 

De asemenea, este necesar ca un mediu de acest fel sa fie echilibrat si ordonat, pentru ca atmosfera sa fie una relaxata si productiva. Dezordinea si haosul sunt elemente prin care randamentul oamenilor poate fi afectat. Achizitionarea unui vestiar metalic de la www.viamond.ro este primul pas care poate fi efectuat pentru obtinerea unor spatii de depozitare ordonate, sigure si eficiente.

 

Ce particularitati are un vestiar metalic cu usi Z si cand este util? 

Un astfel de obiect de mobilier este fabricat din tabla groasa de 0,7 mm. Dulapul este dotat cu usi Z ranforsate la interior cu profil metalic. Acesta transforma usile in constructii solide, robuste. La nivelul usilor sunt dispuse si fante de aerisire prin care interiorul vestiarului este mereu ventilat in mod corect.

 

Dimensiunile unui dulap din metal sunt unele care pot varia, in functie de modelul utilizat. Cele mai comune versiuni disponibile pe piata au de la doua pana la sase usi Z. Un dulap cu sase usi are, de regula, urmatoarele dimensiuni: 120 x 50 x 180 cm (latime x adancime x inaltime). Acestea garanteaza un spatiu de depozitare generos, suficient pentru sase persoane.

 

In ceea ce priveste siguranta, un vestiar metalic ofera un nivel optim de securitate utilizatorilor. Usile ranforsate pe interior, dar si incuietorile cu doua chei, disponibile pe fiecare usa, protejeaza foarte bine utilizatorii de orice incercare de spargere a dulapului. In aceste conditii, vestiarele de acest fel pot fi utilizate in urmatoarele situatii:

 

  1. Sala de fitness – sala de sport este un loc in care este necesar echipamentul de schimb. Acest aspect presupune ca toti cei care merg la sala sa aiba un bagaj care necesita depozitare. Un dulap cu usi Z este ideal, deoarece el dispune si de bara de umerase in fiecare cuseta si este securizat eficient. Daca detii o sala de fitness, cu siguranta clientii tai vor fi satisfacuti daca vor avea acces la un spatiu de depozitare curat si sigur.

 

  1. Cabinet medical – si cadrele medicale, atat medicii, cat si asistentii lor, au nevoie de locuri in care sa isi poata depozita obiectele. Uniforma sau hainele personale, precum si alte obiecte necesita un loc in care sa poata fi asezate in ordine. Un cabinet medical trebuie sa fie caracterizat de ordine si igiena, iar un vestiar metalic poate sa contribuie din plin la aceste aspecte.

 

  1. Biroul personal – exista si variante de vestiare cu doua usi Z. Acestea sunt potrivite pentru spatiile in care isi desfasoara activitatea putine persoane. Un birou personal, mai ales in cazul celor care practica avocatura sau profesii care nu implica activitate intr-un colectiv, este locul in care ordinea trebuie sa fie o prioritate. Vestiarul cu usi Z asigura un spatiu sigur si generos de depozitare, atat pentru haine, cat si pentru alte obiecte importante.

 

Acestea sunt trei dintre cele mai importante situatii in care utilizarea unui vestiar metalic cu usi Z este o solutie foarte buna. Alege una dintre variantele disponibile pe Viamond.ro si profita de preturile excelente si calitatea garantata!