18 iulie 2024

Topul celor mai bune aplicații de navigare și hărți pe platforma Android

În timp ce magazinele de aplicatii ofera azi programe superbe de apeluri video pentru conectare si socializare, dispozitivele cu Android sunt, de asemenea, perfecte pentru navigare in trafic de orice tip.

Iata un rezumat al celor mai bune aplicații de hărți și navigare din Google Play, toate alese încât să puteți călători cu ușurință, pe jos sau cu masina. Așadar, dacă vrei să preiei controlul asupra obiceiurilor tale de călătorie cu telefonul sau navigatia auto cu Android, ai ajuns in locul potrivit.

  • Waze  

O opțiune bună pentru ca aplicație GPS simplă, Waze Navigation & Live Traffic oferă tot ce aveți nevoie pentru un înlocuitor Google Maps, cu o calitate suficientă pentru a servi drept alternativă viabilă. Lista de funcții este scurtă și dulce pentru această aplicație. Rapoartele de trafic și planificarea inteligentă a rutelor vă fac călătoriile cât mai scurte posibil, cu o funcție GPS personalizabilă care oferă o varietate de opțiuni vocale. O caracteristică demnă de remarcat este transmiterea de muzică și podcasturi prin aplicație pentru a reduce cazurile în care GPS-ul întrerupe ceea ce ascultați în timp ce conduceți. Probleme minore, cum ar fi interfața puțin aglomerată și predicțiile ETA nefiabile, nu  strică experiența. Waze merită cu siguranță încercat.

  • OsmAnd — Hărți și GPS offline

O aplicație mică și versatilă ce oferă un serviciu GPS offline pentru vehicule sau mers la pas. Puteți aplica filtre hărților furnizate pentru diferite tipuri de locații, de la magazine la atracții locale. De asemenea, puteți schimba tipul de hartă pentru a reprezenta un teren diferit, o caracteristică utilă pentru drumeții pe jos și excursii cu bicicleta. OsmAnd — Hărți și GPS Offline conține un serviciu GPS cu o cantitate impresionantă de opțiuni de personalizare. Are abilitatea de a stoca electronic o bază de date de hărți fixe tradiționale 

Atașament:
Organic Cat Food Blog Banner (3).png

  • Sygic – Navigație GPS și hărți  

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de încredere pentru a ajunge de la punctul A la punctul B, ați nimerit bine. Dispunând de hărți actualizate regulat ale fiecărei țări din lume, care pot fi accesate offline, aplicația oferă un serviciu de calitate pentru cei care doresc să călătorească în străinătate. Sygic GPS Navigation & Maps oferă o funcție GPS live, împreună cu o serie întreagă de trasaturi de siguranță.  

  • MAPS.ME

MAPS.ME oferă elementele standard la care te-ai aștepta de la o aplicație de navigare bine pusă la punct, pe lângă unele caracteristici perfecte pentru turiști. Aplicația oferă ghiduri de călătorie pentru anumite locații din întreaga lume, de la rural la industrial. De asemenea, oferă informații despre traseele de drumeții și alte detalii pe care alte aplicații de navigare le scapă. Aplicația vă permite, de asemenea, să vă rezervați șederea în mii de hoteluri, toate în cadrul programului în sine.

  •  GO Navigation – GPS Sat Nav

GO Navigation nu reinventează roata, ci oferă exact ceea ce promite. Caracteristicile sale includ alerte pentru trafic, accidente rutiere și radare, pe lângă cea mai ieftină sursă de combustibil. Planificatorul de traseu se actualizează în timp real pentru a ține evidența oricăror pericole rutiere sau întârzieri, deși există unele probleme raportate cu aplicația care pierde utilizatorul în timpul călătoriilor, necesitând o resetare. Acest lucru îi va afecta pe unii utilizatori mai mult decât pe alții și poate fi ignorat în cea mai mare parte. GO Navigation – GPS Sat Nav ramane o alegere destul de bună atât pentru călătorii ocazionale, cât și pentru cele profesionale.

Afla mai multe despre functiile si aplicatiile de navigatie Android, pentru autoturisme, aici.