19 ianuarie 2021

Top cinci idei de cadouri pentru angajați?

Top cinci idei de cadouri pentru angajați?

 

Vine sezonul sărbătorilor și chiar dacă nu ar veni, tot ai avea nevoie de inspirație când vine vorba de cadouri pentru angajați. Probabil cel mai dificil lucru este să cumperi un cadou unui om pe care nu îl cunoști prea bine. Ar fi o idee să îi iei ceva de suflet, dar de unde știi ce îi place fiecărui om? 

Dacă nu ai prea multe idei despre ce le place angajaților tăi în mod individual, uite top cinci idei de daruri cu care nu poți da greș. 

  1. Pachet cadou “România pitorească” pentru adepții de cadouri românești – o mulțime de oameni iubesc țara în care s-au născut și încurajează economia națională sau locală. Vor aprecia un cadou care are un iz patriotic. De altfel, cui nu îi place gastronomia românească alături de un vin bun? Acest coș cu produse românești de cea mai bună calitate le va merge la inimă.
  2. “Cartea 21 de lecții pentru secolul XXI” – dacă angajații tăi citesc și nu doar pentru job, ai putea să le oferi cartea “21 de lecții pentru secolul XXI” de Yuval Noah Harari. Acest autor se bucură de o imensă popularitate în țara noastră și nu numai. În afară de cele “21 de lecțiii” in care angajații tăi vor descoperi informații utile despre lumea prezentului și provocările pe care le ni pune în cale, nu ezita sa adaugi și alte două titluri faimoase ale lui Harari – “Sapiens. Scurtă istorie a omenirii” și “Homo deus”. 
  3. Set de lux stilou cu pix – dacă angajatul tău are o pasiune pentru scrisul de mână, stilouri sau caligrafie în general, cu acest cadou îi vei atinge inima. 
  4. Jocuri video – dacă angajatul este mare fan al jocurilor video, fă-i o bucurie cu acest cadou inedit. Cel mai nou joc în domeniu este întotdeauna un cadou potrivit pentru iubitorii de jocuri video. Gamerii știu mai bine deoarece le place să fie la curent cu tot ce mișcă în domeniu și să aibă noutățile în materie de jocuri. 
  5. Coș cadou Christmas beauty – dacă angajatul tău este o femeie care se preocupă de modul în care arată, acest cadou este ideea cea mai potrivită. Cărei femei nu îi plac produsele de frumusețe? Mai mult, va fi încântată și curioasă să vadă ce se ascunde în coșul său. 

 

Nu uita: suntem diferiți și merităm cadouri personalizate. Sperăm ca aceste cinci idei pentru cadouri pentru firme sa te inspire. Simplitatea este cea mai bună opțiune!