2 decembrie 2020

Super oferte la lenjerii de pat

Nici nu imi aduc aminte de cand imi doream sa imi cumpar o lenjerie de pat de cea mai buna caliate. Ma saturasem de cele pe care le aveam deja care nu doar ca nu mai aratau bine, dar nici nu se simteau placut la atingere. Astfel, m-am interesat mult despre locurile potrivite catre care sa ma orientezi si asa am aflat de CasaNewConcept. Am descoperit aici oferta de lenjerii 1+1 si am zis ca e numai buna sa profit in conditiile in care platesc una, dar primesc doua.

Stiam ca e un magazin ok, asa ca nu am avut emotii cand am primit produsele, iar cand le-am scos din ambalaj a fost cel mai placut sentiment. Foarte placute, moi, iar dupa prima noapte in care le-am folosit chiar am inceput sa ma odihnesc foarte bine. Absoarbe umezeala, asa ca nu transpiri in cursul noptii, iar culorile sunt foarte intense. Am ales doua design-uri diferite ca sa am cu ce alterna, iar acestea arata foarte bine. Pana acum aveam lenjerii cu modele foarte sterse, vagi asa, care nu doar ca nu aratau ca lumea, dar si dupa doua, trei spalari deja nu se mai vedeau deloc. 

Trebuie sa recunosc ca si preturile m-au atras la CasaNewConcept, iar o oferta mai buna decat 1+1 chiar nu cred ca gasesc. Dimensiunile sunt potrivite, exact cum scrie pe hartie ca le-am masurat cu ruleta. Mi s-a intamplat de multe ori pana acum sa cumpar lenjerii care anuntau o dimensiune pe hartie, dar in realitate cativa centimetri se rataceau. Preturile sunt foarte bune, asa ca daca profiti si de pe urma reducerilor, clar iesi castigat. Cu siguranta voi mai cumpara de la Casa New Concept pentru ca mi se pare un magazin online exact cum ar trebui sa fie unul, adica bine organizat, sa gasesti orice vrei in decurs de numai cateva secunde. 

Probabil ca sunt multi cei care nu mai au rabdarea necesara sa mearga prin magazine, si eu ma numar printre ei, pentru ca mi se pare mult mai comod, mai simplu si mai rapid sa rezolv totul direct online. Mai ales cand vine vorba de lenjerii de pat pentru ca imi e mult mai comod sa vad modelele disponibile. Se gasesc si diferite filtre de selectie a produselor, ceea ce inseamna ca ajung imediat direct la ceea ce ma intereseaza. Despre Casa New Concept trebuie sa zic ca e un magazin foarte bun si preturile sunt bune, dar si calitatea e grozava. Astfel, cu toate ca nu scriu de obicei recenzii m-am gandit ca poate e cazul sa ajut pe cineva cu experienta mea si poate si altcineva va lua o decizie inspirata.