2 decembrie 2020

Sedinta foto Trash the dress

trash the dress

Sedinta foto “Trash the dress” – o sedinta foto de nunta plina de naturalete

Fiecare mireasa viseaza la ziua nuntii si la sutele de fotografii pe care le va avea in urma acestei zile. Pregatirile pe care mirii le fac pentru ziua nuntii dureaza multe luni de zile si fiecare dintre miri cauta sa arate impecabil in aceasta zi unica din viata lor de cuplu. Pentru viitoarea mireasa cele mai mici detalii ale rochiei de mireasa si ale aspectului fizic trebuie sa fie perfecte astfel incat sa straluceasca cu adevarat la bratul partenerului si in fiecare fotografie.

Cu toate acestea nunta inseamna si multe emotii, iar prezenta ofiterului de stare civila, a preotului si a unui numar mare de invitati poate sa inhibe intr-o anumita masura naturaletea pe care mirii o au atunci cand sunt doar ei doi. Tocmai de aceea fotografii de nunta recomanda o sedinta foto „Trash the dress”.

fotograf de nunta

Conceptul de sedinta foto „Trash the dress”

Acest tip de sedinta foto „Trash the dress” nu este foarte vechi si a aparut in Las Vegas imediat dupa anul 2000. Ulterior a fost un obicei preluat si in Romania si in ultimii ani tot mai multe cupluri de miri aleg o astfel de sedinta foto. Aceasta sedinta foto de nunta se organizeaza la cateva saptamani sau chiar la cateva luni dupa ziua nuntii si reprezinta o sedinta foto in care mirii sunt fotografiati de un fotograf nunta in locatii inedite unde rochia de mireasa este practic…distrusa intr-un mod artistic.

La o astfel de sedinta foto participa doar mirii si fotograful, iar acest lucru poate contribui semnificativ la mai multa naturalete in fiecare fotografie. Un mare plus il reprezinta si mediul sau locatia unde are loc sedinta foto. Fiind vorba despre ceva inedit, neconventional, mirii sunt foarte relaxati comparativ cu ziua nuntii si acest detaliu va face din fiecare fotografie un adevarat tablou al fericirii pentru cei doi parteneri care recent si-au unit destinele pentru tot restul vietii.

Un alt argument in favoarea unei astfel de sedinte foto de nunta este si timpul pe care il ai la dispozitie. Daca in ziua nuntii totul este contratimp, atunci cand alegi o sedinta foto „Trash the dress” ai tot timpul pentru a te bucura de fotografii exact asa cum iti doresti imbracata in rochia de mireasa.

fotograf nunta

Cum organizezi o sedinta foto „Trash the dress”?

In organizarea unei astfel de sedinte foto de nunta este recomandat sa apelezi la un fotograf de nunta pe care l-ai angajat pentru nunta ta. Acest lucru este important prin prisma conexiunii pe care deja fotograful o are cu mirii. Apoi trebuie sa alegi ziua unei astfel de sedinte foto. Stabileste din timp saptamana in care ti-ai dori o sedinta foto „Trash the dress”, dar in acelasi timp ai in vedere si conditiile meteo. Este important sa te poti bucura de o sedinta foto de cateva ore si sa nu existe mereu amenintarea ploii sau a unei furtuni. Desi chiar si intr-un astfel de context fotografiile pot fi cu adevarat exceptionale.

Un alt aspect important in organizarea unei astfel de sedinte foto este alegerea locatiei. Este recomandat sa alegi o locatie in care te simti cel mai relaxat si care sa te reprezinte in totalitate. Fie ca optezi pentru o plaja pustie, fie ca alegi un peisaj rural, fie ca mergi in mijlocul padurii sau optezi pentru o cladire dezafectata, este foarte important ca naturaletea si autenticitatea sa predomine in fiecare fotografie. Si desigur, este foarte important ca la finalul sedintei foto sa ai un set de fotografii exceptionale pentru un album foto care sa transmita fericirea si iubirea unui cuplu de proaspat casatoriti.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de evoblog.ro