18 iulie 2024

Republica Dominicana si Punta cana o alternativa pentru vacantele tale

151788013

In articolul ce urmeaza sa-l cititi veti gasi o multitudine de oferte de vacanta in Punta Cana si iti spun de ce ar trebui sa-ti faci concediul in Punta cana. 

Propunerile de sejur din aceasta  vara din Cancun sau Punta Cana sunt afisate pe website.ul PlayaTour. ro si, cu certitudine ca se pot face programari. Agentiile din tara noastra din care face parte si PlayaTour au oferte pentru concediile din anotimpul calduros neaparat pentru portofelele voastre la tarife avantajoase asta se poate subintelege.

 Atunci cand veti alege aceasta locatie pentru sejurul vostru, trebuie sa aveti in vedere mai multe oferte din republica dominicana pentru a pune la punct complet detaliile pornind de la mijloacele de transport pana la activitatile pe care le veti realiza pe durata concediului vostru.

Si in acest moment las si eu imaginatia si impreuna cu gandul sa plece in jurul mapamondului si va pun la dispozitie cateva oferte numai pentru cei care gandesc ca si mine si poate sunt in cautarea unei excapade mai mult sau mai putin exotica. 

Ce ai de facut in Republica Dominicana

Republica Dominicana si Cancun raman in continuare locurile preferate neaparat numai pentru aceia care vor sa isi petreaca vacantele in cele mai minunate locuri de aceia agentiile de turism au adaugat in oferte si locatiile de pe Riviera Maya, unde poti petrece cele mai minunate concedii.

In ceea ce priveste bucataria locala din Republica Dominicana este destul de bogata savoarea.. In aceste locuri aveti oportunitatea sa savurati fructe exotice acest si sa savurati delicatelese culinare locale.

Românii aleg aceste locatii exclusiv numai pentru ca au pachete de vacanta avantajoase si numai pentru ca ofertanti de turism vin odata cu preturi promotionale pentru toate buzunarele.

Republica Dominicana poate fi considerata teritoriul odata cu cea mai interesanta si mai tumultoasa viata de noapte din arhipelagul Caraibelor. Bayahibe este o localitate din Republica Dominicana, aflat la 11 mile de orasul La Romana ( cel de al treilea mare oras din Republica Dominicana) de pe malul Marii Caribelor ce are o viata de noapte destul de activa, orasul fiind plin de discoteci si pub-uri unde se pot cunoaste oameni interesanti si unde te poti distra impreuna cu sotia in siguranta deplina dar si detine un lant hotelier la cele mai inalte standarde.

Tariful de intrare in Republica Dominicana 12$/persoana (se cumpara la vama sub forma cardului de turist); tariful de iesire din Republica Dominicana 20$/persoana (se achita la iesirea din tara); sau poate face parte din pachetul cumparat de la agentia ta de turism.

Statiunea turistica Punta Cana

Poate fi suprafata odata cu cea mai superioara salba de hoteluri din toata Republica Dominicana, in aceasta locatie se gasesc cele mai bune hoteluri ce ofera turistilor servicii de calitate. Republica Dominicana in ultimul timp a devenit una din cele mai importatnte locatii turistice din regiunea Caraibe. Republica Dominicana este numai pentru multi dintre aceia ce au vizitato cea mai interesanta locatie turistica

Pentru cei care sunt indragostiti de caldura si apa cristalina, Republica Dominicana este cu certitudine locul numai pentru concediu minunat. Locuri exotice, timp frumos si locuri exotice pun la dispozitie Republica Dominicana turistilor care ajung in Mica zona insulara din Centrul Americi.

Aceasta mica prezentare a Republici Dominicana nu se bazeaza pe istorie, ci pe nisipuri curate, mare cristalina, de viata agitata de noapte si de costurile reduse la serviciile turistice. Mai intai e musai sa stiti ca Republica Dominicana merita vizitata oricand vremea fiind bland