25 iunie 2024

Previziune în dragoste, în funcție de zodie – ce îți rezervă acest an?

Atunci când ne facem planuri pentru restul anului, este important să consultăm și horoscopul, pentru că el ne oferă previziuni care ne-ar putea ajuta. Astăzi vom discuta despre ce are de oferit anul 2021 pentru fiecare zodie. Consilierii astrologi de pe Astro TV se ocupă de ani buni cu astfel de previziuni în dragoste și sunt gata să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru planul tău.

Berbec

Anul 2021 va fi deosebit de important pentru Berbeci. Se pare că te vei angaja într-o relație cu o persoană care este foarte posibil să rămână în viața ta pentru totdeauna. Toamna îți va aduce câteva probleme de cuplu, însă încearcă să eviți discuțiile aprinse și certurile și totul va fi bine.

Taur

Previziunea ta în dragoste este promițătoare! Vei fi alături de un partener în compania căruia te vei simți minunat, iar câștigurile financiare îți vor permite să îi arăți dragostea prin cadouri sau vacanțe. Lunile mai și septembrie vor fi excepționale pentru voi și ar fi bine să petreceți mult timp împreună atunci.

Gemeni

Pentru tine, anul 2021 va fi unul cu multe provocări în materie de dragoste. În prima jumătate a anului vei avea sentimente negative, însă totul se va remedia în partea a doua, după luna iulie. Este bine să eviți certurile și chiar să reduci numărul întâlnirilor, atunci când tu și partenerul tău sunteți tensionați, pentru a evita conflictele.

Rac

Pentru cei mai emoționali dintre noi, previziunea în dragoste sună bine! Prima parte a anului te va face să experimentezi o dragoste adevărată și pasională, iar în a doua parte vei avea șansa să îți valorifici latura sensibilă. Sigur îi vei câștiga inima partenerului tău.

Leu

2021 va fi un an destul de dificil pentru tine, în materie de dragoste. Vei avea dificultăți în a găsi confirmarea iubirii la partenerul tău, iar cei din jurul tău nu vor aprecia asta și nu vor susține relația voastră. Totuși, ai încredere în destin și urmează-ți inima.

Fecioară

Conform previziunii în dragoste pe care cei de la Astro TV au identificat-o, vei avea un 2021 al noilor începuturi. Dacă ești singur, la jumătatea anului cineva va apărea în viața ta, o persoană care îți va oferi emoții unice. Dacă te afli într-o relație, aceasta se va consolida și poate veți adopta noi obiceiuri în rutina voastră.

Balanță

Viața ta amoroasă va atinge noi maxime în 2021! Mai ales în prima jumătate a anului, vei trăi o poveste de dragoste intensă, cu experiențe noi și plăcute. În următoarea perioadă, relația se va consolida, iar gândul căsătoriei va fi constant în mintea ta.

Scorpion

Previziunea ta în dragoste este destul de variată. Începutul și sfârșitul anului sunt momente în care relația ta îți va depăși așteptările, dar în lunile de vară este posibil să apară mici conflicte sau să nu te simți înțeles. Dacă într-adevăr crezi în relația ta, vei continua.

Săgetător

Vei avea un 2021 plin de alegeri dificile. S-ar putea să ajungi în momentul în care trebuie să alegi între familie și partener, o decizie foarte importantă pe care trebuie să o abordezi cu maturitate. În iulie și septembrie e posibil să apară certuri serioase în cuplu, dar dacă treceți peste acestea, căsătoria este următorul pas.

Capricorn

Deși începutul de an a fost puțin mai dificil, în a doua jumătate vei simți că te reconectezi cu partenerul tău. Provocările vor reaprinde dragostea dintre voi și vei simți emoții ca la începutul relației.

Vărsător

Avem o previziune de dragoste favorabilă pentru tine! Prima parte a anului va aduce conversații lungi și pline de semnificații cu persoana iubită. Chiar dacă este posibil să nu fiți aproape pentru câteva sătpămâni sau luni, sentimentele vor rămâne.

Pești

Relația ta amoroasă va avea nevoie de efort ca să reziste. Veți experimenta câteva certuri și conflicte, însă ele îți vor arăta dacă dragostea este cu adevărat reală. Odată rezolvate problemele, vă veți simți mult mai bine!

Pentru câteva dintre zodii, anul 2021 vine cu o previziune de dragoste favorabilă, care îi încurajează să acționeze. Pentru alții, e posibil să fie un an plin de provocări, dar acestea îi vor face mai puternici.

Dacă ai nevoie de sfaturi de la consilieri profesioniști, pe Astro TV vei găsi oricând unul pe placul tău, care să îți fie alături. Nu ezita și contactează-i acum!