21 martie 2023

Pariurile sportive nu inseamna doar fotbal, handbal, tenis: iata alte discipline ofertante!

pariuri sportive

pariuri sportive

Multi pasionati de pariuri sportive se concentreaza exclusiv pe cateva discipline, pe care le cunosc bine si care se bucura de o audienta foarte mare. In Romania, trei sunt sporturile asupra carora cei mai multi isi indreapta atentia. Primul este, la fel ca in multe alte tari, fotbalul, care aduna cei mai multi suporteri si trezeste cele mai puternice pasiuni.

Dupa fotbal, aproape la fel de indragite sunt doua sporturi in care, cel putin la feminin, Romania are doua dintre cele mai valoroase jucatoare din lume. Este vorba de tenis, unde Simona Halep s-a aflat peste 60 de saptamani pe primul loc in lume si a castigat doua turnee de grand slam. De asemenea, este apreciat handbalul, joc in care Cristina Neagu a fost declarata, de patru ori, cea mai buna handbalista din lume.

Exista insa si alte discipline cel putin la fel de interesante, care le ofera sanse multiple amatorilor de pariuri sportive de pe Get’s Bet. Iata doar doua dintre acestea!

Turul Frantei – cea mai importanta competitie ciclista a lumii

Urmarit in fiecare an de zeci de milioane de oameni din intreaga lume, Turul Frantei este cel mai important eveniment organizat, an de an, de una dintre marile natiuni sportive ale lumii. Este vorba despre tara detinatoare – pentru a doua oara in istorie – a Cupei Mondiale de fotbal, precum si de organizatoarea Turneului de tenis de la Roland Garros.

Pasionatii acestei competitii sustin ca nimic nu se poate compara cu efortul si incrancenarea extreme dintr-o etapa de munte sau cu spectacolul dintr-o etapa de contratimp. Iar amatorii de pariuri sportive incep si ei sa isi indrepte atentia, tot mai mult, asupra acestui regal de ciclism.

In acest an, intre 26 iunie si 18 iulie va avea loc editia cu numarul 108. Poti paria, inca de pe acum, pe numele castigatorului. Cu cele mai mari sanse este cotat rutierul sloven Tadej Pogacar (o cota de 2,20), urmat de un alt sloven, Primoz Roglic (cu cota de 2,70), si de galezul Geraint Thomas (cu o cota mult mai mare, de 7). Da-i o sansa Turului Frantei si te vei indragosti iremediabil!

Fotbalul australian – o provocare pentru orice european

Cand te uiti prima data la un meci de fotbal australian, e greu sa iti dai seama ce se intampla pe teren. Mai ales ca nici macar nu e vorba despre o suprafata de joc de forma dreptunghiulara, ci despre un teren oval! La deruta contribuie si faptul ca, in ciuda denumirii de fotbal, multe dintre regulile sale par desprinse mai degraba din rugby, dar are 18 jucatori in fiecare echipa, mai multi decat ai avut ocazia sa vezi vreodata pe un teren!

Daca ai rabdare sa urmaresti mai multe meciuri si sa intelegi regulile, vei avea la dispozitie mai multe variante de pariuri sportive, unele dintre ele fiind deosebit de ofertante. Astfel, poti sa mizezi pe echipa castigatoare a fiecarui meci, precum si pe numarul total de puncte, pe echipa care va castiga competitia sau, dimpotriva, pe cea care nu va castiga nici macar un meci.

Pe site-ul Getsbet.ro sunt disponibile numeroase alte discipline, printre care vei descoperi cu siguranta si unele care te atrag. Poate fi vorba de automobilism sau de crichet, de volei pe plaja sau de hochei pe gheata. Oricare iti va capta atentia reprezinta o sansa in plus pentru a castiga la pariuri sportive!

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO