23 martie 2023

Parcurile de dezmembrari si preturile acestora

Toate vehiculele ating un punct din viața lor în care nu mai sunt conduse. Poate că mașina ta are mai mult de douăzeci de ani și pornirea ei dimineața pare să devină mai dificilă în fiecare zi care trece.

Există o singură opțiune care are un sens real atunci când vă aflați în acest fel de situatii. Aceasta nu este singura considerație, desigur. Marca și modelul vehiculului sunt, de asemenea, incluse în ecuație. Împreună cu anul de fabricație și cantitatea de kilometri parcurși.

Pentru a va face o idee mai exacta care este pretul corect pentru masina ta, sau pentru anumite componente , va sfatuim sa analizati anunturile de pe site-urile de anunturi. ivu.ro va poate ajuta cu o lista bogata de astfel de anunturi !

Cantitatea de oțel și alte metale care se află pe o mașină este, de asemenea, utilizată ca modalitate de a determina cât valorează un vehicul la multe companii de dezmembrări auto. Orice parte a mașinii care nu poate fi revândută ca, componentă second-hand va fi reciclată ca fier vechi.

Fie că metalele sunt reciclate prin vânzarea ca piese second-hand sau resturi, acest lucru este minunat pentru mediu. Reduce cererea de extracție a minereurilor virgine de la sol. Mineritul, după cum știm cu toții, este un poluant important și o sursă de gaze cu efect de seră.

Pregătiți mașina mai întâi

Nu trebuie să faceți o mulțime de lucruri pentru a vă pregăti automobilul pentru ca cei de la parcul de dezmembrari să vină să-l ridice de la dvs. Totuși, ceea ce puteți face este sa goliti interiorului si sa va luati obiectele personale și a gunoiului.. De asemenea, aveți liniștea sufletului că nu ați lăsat acolo obiecte personale care sunt importante pentru dvs.

 

O idee buna este să scoateți benzina care rămâne acolo pentru a fi folosită într-o mașină de schimb în viitor.