18 iulie 2024

Osteointegrare rapida si timp de recuperare redus? Un implant Megagen aduce aceste avantaje unice!

implant megagen

implant megagen

In ultimii ani, tehnologia medicala a cunoscut un progres remarcabil. Una dintre inovatiile notabile din domeniul stomatologiei, care a schimbat radical abordarea tratamentelor dentare si a reabilitarii orale, este tehnica cu implant Megagen. Dispozitivul reprezinta o solutie revolutionara pentru pacientii cu dinti lipsa, diferentiindu-se de restul dispozitivelor utilizate in implantologie prin faptul ca garanteaza o osteointegrare mai rapida si un timp de recuperare redus. Iata care sunt avantajele unice aduse de acesta!

Integrare optima in tesuturile osoase

Compania de renume mondial Megagen a dezvoltat acest implant pentru a solutiona multiplele provocari cu care se confrunta pacientii care isi pierd dintii din diverse motive, cum ar fi traumatismele, cariile severe sau afectiunile parodontale avansate. O caracteristica distinctiva a unui implant Megagen disponibil si la clinica stomatologica Dental Premier consta in tehnologia sa de ultima generatie, care optimizeaza integrarea in osul maxilarului sau al mandibulei. Cele mai cunoscute modele de acest tip sunt AnyRidge si AnyOne.

implant megagen
implant megagen

Modelele se bazeaza pe un design ce respecta cele mai inalte standarde de calitate existente astazi in implantologia dentara, avand forma si textura special concepute pentru a stimula cresterea osului in jurul dispozitivului inserat. Aceasta particularitate este esentiala pentru stabilitatea pe termen lung a implantului si pentru prevenirea resorbtiei osoase. Capacitatea de integrare biomecanica ofera pacientilor un suport solid si natural pentru coroanele dentare ulterioare.

Recuperare rapida si confort ridicat

Planul de tratament cu implant Megagen debuteaza cu o evaluare amanuntita a starii de sanatate a pacientului si a structurii osoase. Utilizand tehnologii moderne de imagistica, cum ar fi tomografia computerizata, medicii pot stabili cu precizie pozitionarea dispozitivului in functie de anatomia specifica a fiecarui pacient. Acest nivel de personalizare contribuie la reducerea riscurilor si la optimizarea rezultatelor pe termen lung.

Procedura implica mai multe etape, incepand de la pregatirea osului pentru implant si inserarea propriu-zisa a acestuia pana la fixarea finala a coroanei dentare. Avantajele pe care le aduce un implant Megagen sunt impresionante. Pacientii beneficiaza de o recuperare mai rapida si de un confort crescut in timpul procesului de vindecare, datorita tehnologiei complexe utilizate in fabricarea implantului.

Materiale biocompatibile, cu risc minim de respingere

Dispozitivul este confectionat dintr-un aliaj de titan pur de gradul 4 si prezinta spire ce menajeaza substratul osos, rezultand astfel o interventie chirurgicala minim invaziva. Materialele biocompatibile reduc riscul de respingere si faciliteaza o integrare optima in tesuturile osoase. Modelele de acest tip au incorporate pe supratata lor particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel incat tesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o percepe ca fiind proprie. Aceste calitati scad cu mult riscul de respingere a implantului de catre organism.

Stabilitate si incarcare imediata a coroanelor

Modelul Megagen poate fi utilizat in numeroase situatii, putand inlocui orice tip de dinte. Este deosebit de rezistent in zona molarilor si foarte stabil in situatia in care osul nu este de cea mai buna calitate. Mai mult decat atat, permite incarcarea imediata cu o coroana fixa provizorie sau fixarea protezelor pe implanturi prin locator. Un avantaj financiar care atrage din start atentia este acela ca, datorita duratei mai scurte a tratamentului, costul final este mult mai scazut.

Asadar, un implant Megagen este o alegere excelenta daca iti doresti o reabilitare orala cu timp de recuperare redus. Prin particularitatile sale, acest dispozitiv redefineste standardele in implantologie, aducand beneficii majore tuturor pacientilor. Programeaza-te pentru o consultatie si afla cum poti profita si tu de aceasta tehnologie unica!