23 martie 2023

Oferă-i părului tot ce e mai bun

Atunci când vorbim despre frumusețe, părul este unul dintre cele mai importante atuuri pe care atât o femeie, cât și un bărbat le are.

Sănătatea părului este la fel de importantă ca a întregului trup, tocmai de aceea este nevoie de o îngrijire pe măsură a acestuia. Chiar dacă din exterior poate părea ușor să-ți cumperi un șampon și un balsam, situația este, de fapt, mai complexă, pentru că trebuie să ții cont de particularitățile tale și să cumperi produse de îngrijire ale părului profesionale care să se muleze pe acestea.

Dacă nu ești sigură de produsele care ți se potrivesc, poți să povestești înainte de achiziție cu stilistul tău sau cu un medic dermatolog, care să te ajute să iei cea mai bună decizie, de care să fii mândră zi de zi!Recomandam produsele profesionale pentru par de la haircare.ro

Alege șamponul pentru tipul tău de păr

Părul și scalpul fiecăreia are particularitățile sale și trebuie îngrijit ca atare.

Părul normal

Chiar dacă ești norocoasa posesoare a unui păr cu caracteristici normale, trebuie să ții cont de hidratarea lui și să folosești produse pentru a-l menține sănătos și strălucitor. Măștile hidratante trebuie aplicate cel puțin o dată pe lună pentru a te asigura că, în timp, nu se va deteriora.

Părul ondulat

Părul ondulat trebuie, de cele mai multe ori, ținut în frâu. Folosește produse cu uleiuri esențiale, care îl ajută să-și mențină flexibilitatea și să fie hidratat corect.

Părul gras

Părul gras suferă de un exces de sebum, așadar produsele care conțin uleiuri sunt interzise, doar dacă nu au în componență ulei de mentă care stimulează circulația și menține un PH normal. De preferat este să folosești uleiuri cu aloe vera, care reduce inflamația și cele din arbore de ceai, care împiedică înmulțirea bacteriilor care creează un mediu propice dezvoltării sebumului.

Părul uscat

Părul uscat, fie că este așa de la natură sau de la vopsit, trebuie îngrijit cu ajutorul keratinei, al ceramidelor și al uleiului de shea, cocos sau jojoba care hidratează firul de păr.

De acum nu mai trebuie să ajungi la salon pentru a avea parte de o îngrijire corectă a părului, ci poți să o faci tu în mod continuu din confortul casei, deoarece produsele profesionale de îngrijire le găsești la prețuri competitive online.

Îngrijirea corectă a părului nu mai trebuie să fie un subiect care îți dă bătăi de cap, ci mai degrabă un proces pe care să-l faci cu plăcere pentru a te bucura de efectele sale pe termen lung!