22 martie 2023

Modelele de videochat din Bucuresti obtin un venit minim garantat inca din prima luna! Afla ce suma de bani primesc

videochat Bucuresti

videochat Bucuresti

Una dintre cele mai profitabile meserii este cea de model online. Multe dintre femeile care au decis sa lucreze in industria divertismentului online pentru adulti reusesc sa ajunga la castiguri lunare de peste 10 000 de dolari. Cum? Prin intermediul discutiilor online pe care le poarta cu membrii de pe site-urile de profil. Nici macar nu trebuie sa se dezbrace pentru a obtine incasari colosale!

Unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucura modelele care fac videochat in Bucuresti la Studio-20.ro este venitul minim garantat. Astfel, indiferent de performanta lor in domeniu, ele castiga inca din prima luna de activitate o suma de bani care sa le acopere chiria sau alte cheltuieli lunare.

In toate sediile detinute de Studio 20, fiecare model online primeste in primele 3 luni de la angajare un castig minim in valoare de 5000 de lei, fara sa conteze performantele facute in aceasta perioada pe site-urile de profil. In acest mod, modelele isi pot achita toate cheltuielile pe care le au in respectivele luni si se pot acomoda treptat cu activitatea, fara sa fie presate de lipsa banilor.

Mai mult decat atat, la inceput de activitate, ele sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj. Studioul de videochat Bucuresti achizitioneaza lucrurile de care au nevoie pentru a arata cat mai bine in fata camerei web, iar daca modelele raman in echipa timp de minimum 3 luni, respectivele lucruri vor fi considerate cadou. In cazul in care modelele decid sa paraseasca studioul mai devreme, vor trebui sa returneze contravaloarea produselor din ultima plata incasata.

Dupa ce capata experienta, veniturile obtinute de catre modele devin din ce in ce mai substantiale. Ele sunt rasplatite pentru efortul lor prin bonusuri cumulative, care se adauga comisionului standard brut de 50%, iar astfel incasarile lor ajung la mii de dolari lunar.

Poti obtine un credit cu dobanda 0 direct de la companie

Modelele de videochat din Bucuresti se bucura de numeroase beneficii, printre care se numara si obtinerea unui imprumut fara dobanda direct de la companie. Modelul trebuie sa stranga 20% din suma de care are nevoie, iar studioul ii va oferi restul banilor. Ratele vor fi platite din castigurile obtinute in activitatea desfasurata pe site-uri. Asadar, daca iti doresti sa achizitionezi o casa, o masina sau sa iti faci o operatie estetica, vei putea sa iti indeplinesti visul intr-un studio de videochat din Bucuresti.

Mai mult decat atat, programul din studio este flexibil. Il poti stabili asa cum vrei, astfel incat sa fii multumita de intervalul orar pe care il vei petrece in studio. Daca urmezi anumite cursuri sau ai diverse activitati extra, vei putea sa iti faci programul de lucru in functie de ele.

Un alt avantaj este transportul cu limuzina. Studioul de videochat din Bucuresti te va rasfata pe tot parcursul activitatii tale, astfel incat sa fii multumita de jobul pe care l-ai ales si sa te simti ca o adevarata vedeta! Aplica acum pentru jobul de model online si bucura-te de beneficiile uimitoare pe care ti le ofera!