25 iunie 2024

Modele noi de la Volvo în 2024

modele volvo 2024

Volvo a facut pasi importanti in inovatie si design pentru modelele sale din 2024, concentrandu-se pe electrificare si design sofisticat. Printre cele mai remarcabile actualizari se numara introducerea a doua noi optiuni de propulsie complet electrica pentru modelele C40 Recharge si XC40 Recharge. Aceste modele evidentiaza angajamentul Volvo pentru un viitor electric, cu toata gama de autovehicule oferind acum variante mild hybrid, plug-in hybrid si complet electrice.

Masini cu tractiune pe spate

Pentru prima data in 25 de ani, Volvo introduce masini cu tractiune spate. Variantele Single Motor Extended Range ale modelelor C40 Recharge si XC40 Recharge ofera o autonomie imbunatatita, mentinand in acelasi timp dinamica de conducere sigura tipica autoturismelor Volvo. Poti gasi pe Volvo Romania mai multe modele.

Un alt punct de atractie este noua optiune de stilizare Black Edition adaugata la SUV-ul de lux Volvo XC60, disponibila doar pe nivelul de echipare Ultimate. Aceasta versiune prezinta detalii exclusive negre, inclusiv un logo Volvo negru lucios pe grila si jante din aliaj de 21 de inch High Gloss Black.

In ceea ce priveste modelele S60, S90, V60 si V90, fiecare vine cu propriile sale actualizari si avantaje. S60 si V60, de exemplu, beneficiaza de designul distinct Volvo si de calitatea cabinei, in timp ce V90 impresioneaza cu stilul sau elegant si un interior de inalta calitate. S90, pe de alta parte, adauga un nivel de echipare Plus mai accesibil pentru versiunea Recharge PHEV, alaturi de actualizari la paleta de culori exterioare si caracteristici standard.

Modele electrice unice

In continuare, modelele C40 Recharge si XC40 Recharge, acum complet electrice, marcheaza un punct important in evolutia Volvo. Aceste modele primesc imbunatatiri semnificative ale autonomiei, datorate in parte noilor propulsii oferite. De asemenea, introducerea variantelor cu tractiune spate reprezinta un pas major pentru Volvo, marcand prima data in ultimii 25 de ani cand compania ofera un produs cu aceasta configuratie.

Mai mult decat atat, motorul electric permanent de generatia a doua, care actioneaza axele din spate ale modelelor C40 si XC40, a fost dezvoltat intern de Volvo Cars. Acesta este un pas semnificativ in cadrul obiectivului companiei de a deveni un producator complet de autovehicule electrice pana in 2030. Volvo isi concentreaza eforturile pe imbunatatirea autonomiei si a timpilor de incarcare, factori esentiali pentru clientii sai.

In plus, Volvo continua sa ofere o gama impresionanta de SUV-uri elegante, sedanuri sportive si break-uri capabile, cu modele precum XC40 B5 AWD si XC60 Black Edition, care vine cu numeroase detalii exclusive si un design sofisticat. Aceste modele nu numai ca demonstreaza angajamentul Volvo fata de designul scandinav si calitate, dar si capacitatea de a inova si de a se adapta la cerintele pietei auto actuale.

Pe scurt, Volvo isi consolideaza pozitia ca lider in domeniul inovatiilor auto, cu un accent puternic pe electrificare si design de inalta calitate. Aceste actualizari pentru anul model 2024 sunt un indiciu clar al directiei pe care Volvo intentioneaza sa o urmeze in viitor​​​​​​​​. Un astfel de vehicul te va ajuta cu siguranta sa te simti bine in fiecare zi cand conduci.

Cele mai noi modele de Volvo pot fi vizualizate si chiar testate la reprezentanta Volvo din Targu Mures. Va asteptam!