25 iunie 2024

Livrări surpriză pentru cei dragi

OkFlora

Oricând se poate crea un buchet frumos de trandafiri, un buchet de lalele, un buchet de frezii sau florile pe care ți le dorești, la care se poate atașa și o surpriză pentru destinatar. Florile vorbesc elocvent despre adevărata ta atitudine față de destinatar. Este imediat clar dacă ai ales un buchet de trandafiri și o cutie cu bomboane Ferrero Roche sau ciocolate Rafaello, deoarece, acestea vorbesc despre dragoste.

Cu limbajul florilor îți poți mărturisi dragostea și respectul sau îți poți arăta indiferența. Pentru o zi de naștere este obișnuit să dai un buchet de trei flori într-o cupola de sticlă și o sticlă de șampanie. Contactează florăria online okflora.ro pentru o livrare surpriză.

Este adevărat că, în acest caz, trebuie să te asiguri că buchetul și cadoul surpriză sunt frumoase. Și nu uita să conectezi culoarea și tipul plantelor cu oamenii cărora le vei prezenta. Buchetul poate fi din trandafiri, crini sau lalele, precum și buchete mixte cu diferite fire de plante verzi. În plus, poți alege lumânări parfumate, baloane, un buchet de căpșuni, lumânări pe stativ etc. Dacă intenționezi să alegi gypsophila, orhidee, ferigă etc. la buchet, atunci trebuie să știi că numărul total de plante ar trebui să fie impar. Mărimea buchetului depinde de capacitățile și preferințele tale financiare personale. Pentru ambalarea buchetului este mai bine să alegi culori pastelate deschise și baloane cu heliu.

Cadou surpriză pentru un bărbat

Cine spune că bărbaților nu li se dau flori? Bărbații acceptă cu plăcere un buchet cu flori. Îi poți oferi tatălui sau soțului tău trandafiri portocalii, roșii sau maro însoțite de un cadou surpriză. Cu ajutorul acestor flori urezi la mulți ani tatălui sau soțului tău. Un cadou frumos pentru tatăl tău poate fi un buchet de hortensii  în culoarea bordeaux sau violet – ele simbolizând dragostea și respectul față de părerea sa. Crizantemele sunt, de asemenea, o alegere potrivită, deoarece, aceste flori simbolizează și „promit” iubirea în ciuda dificultăților și a dezacordurilor. Se recomandă ca numărul florilor din buchet să fie de la 3 la 7 bucăți și de asemenea, însoțite de un cadou surpriză pe care îl poți alege din magazinul online okflora.ro.

Cadou surpriză pentru un prieten

Culoarea albă simbolizează prietenia sinceră. În general, astfel de flori albe sunt prezentate de obicei multor prieteni, dar în acest caz un buchet de flori albe este potrivit să fie oferit unei doamne, alături de lumânări parfumate în contrast. Ai grijă la numărul de plante din buchet. Evită buchetele uriașe, pentru că dacă situația sa financiară este mai rea decât a ta, o vei pune într-o poziție incomodă și s-ar putea să creadă că te lauzi cu starea ta financiară.

Cadou surpriză pentru un coleg

Pentru o doamnă din echipa ta, un buchet de frezii în hârtie naturală poate fi un cadou perfect. Pe de o parte, acest buchet va arăta că te bazezi pe prietenia și bunăvoința colegului tău și, pe de altă parte, demonstrează că îi adori înțelepciunea. Alege o sticlă de spumat pentru cadoul surpriză. Fă o comandă la florăria Ok Flora cu livrare surpriză pentru colegul tău. Vei face o impresie bună chiar și asupra șefului tău.