25 iunie 2024

Intampina-ti oaspetii cu cea mai buna cafea LavAzza si apa H2On!

De fiecare data cand primesti un musafir, iti doresti sa il faci pe acesta sa se simta ca acasa. Atunci cand este vorba de o vizita la birou, protocolul spune ca oaspetele trebuie servit cu o ceasca de cafea si cu un pahar de apa proaspata.

Daca vrei sa faci o impresie buna de fiecare data, este important sa apelezi la o cafea de calitate, cum este LavAzza, si la o apa recunoscuta la nivel international pentru puritatea sa, cum este cea oferita de H2On. Astfel, vei reusi sa impresionezi pe oricine, indiferent daca este vorba de un client nou, de un candidat pentru posturile disponibile in firma sau de un musafir pe care il primesti la tine acasa.

Cafea, ceai si apa de exceptie, toate dintr-un singur loc!

Pentru a avea intotdeauna la indemana aceste produse, este recomandat sa apelezi la H2On, un serviciu unic in Romania. Aici vei avea parte de produse H2On si LavAzza de calitate superioara, precum si de servicii ireprosabile. De asemenea, te poti bucura de nenumarate oferte care pot fi accesate atat de persoane fizice, cat si de companii. De pilda, poti primi un espressor original LavAzza in custodie. Descopera mai multe despre acest pachet oferta in cele ce urmeaza!

Cum primesti un espressor LavAzza in custodie?

Iar asta nu e tot! Daca vrei sa te bucuri de o cafea preparata „ca la carte”, cu gust autentic italian, vei avea nevoie de un espressor pe masura. LavAzza si, in linie cu ei, H2On ofera espressoare originale in custodie. Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecti pentru a beneficia de aceasta oferta!

    1. Primesti in custodie un espressor LavAzza LF 1150 Classy daca achizitionezi 3 cutii capsule de cafea LavAzza si 3 bidoane cu apa H2On.
    1. Primesti in custodie un espressor LavAzza LF 1200 Classy daca achizitionezi 4 cutii capsule de cafea LavAzza si 3 bidoane cu apa H2On.
    1. Primesti in custodie un espressor LavAzza LF Mini Classy daca achizitionezi 2 cutii capsule de cafea LavAzza (96 capsule) si 2 bidoane cu apa H2On.
    1. Primesti in custodie un espressor LavAzza Milk daca achizitionezi 2 cutii capsule de cafea LavAzza (96 capsule) si 2 bidoane cu apa H2On.
    1. Primesti in custodie un espressor LavAzza LF Compact Classy daca achizitionezi 2 cutii capsule de cafea LavAzza (96 capsule) si 2 bidoane cu apa H2On.

Bidoanele cu apa H2On mentionate sunt oferite gratuit in custodie, insa trebuie returnate dupa ce au fost utilizate. Apa H2On beneficiaza de certificarea International Taste Institute, aspect ce garanteaza puritatea si calitatea sa.

La fel ca in cazul bidoanelor de apa H2On, si espressoarelor se ofera gratuit in custodie pentru comanda minima de cafea mentionata in cadrul pachetului oferta. Astfel, tu te poti bucura de functionalitatile produselor primite in custodie, insa nu ti le poti insusi din moment ce acestea raman proprietatea H2On.

Aparatul de cafea poate fi pastrat in custodie cat timp repeti comanda minima in fiecare luna. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oferte exceptionale, nu ezita sa accesezi platforma online H2On si sa te bucuri de experienta unica H2On!