25 iunie 2024

Informatii utile despre Cipru

informatii despre cipru

Vreti sa aveti parte de o calatorie perfecta de vara, exotica, romantica si distractiva? In cazul aceasta trebuie sa calatoriti in Cipru, unde cu siguranta o sa va simtiti bine. Daca trebuie sa organizati o calatorie pe aceasta insula, apelati cu incredere la urmatoarele informatii, din care puteti sa aflati totul despre Cipru.

Unde este Cipru?

Cipru apartine ca si teritoriu la continentul Asiei, insa din punct de vedere politic apartine la Europa. De asemenea, in ceea ce priveste cultura si traditiile de pe insula, influentele Europei se observa mai mult. 

Avantajele calatoriilor in Cipru

 

Primul avantaj este ca veti putea sa admirati peisaje minunate, Cipru fiind o insula. Un alt avantaj este ca veti avea ocazia de a petrece in mai multe feluri timpul liber, adica veti putea sa va relaxati pe plaja, sa inotati, sa calatoriti, sa faceti cumparaturi sau sa va distrati in cluburi. Un alt avantaj al calatoriilor in Cipru este faptul ca localnicii sunt veseli si primitori cu localnici. Trebuie sa stiti ca ei sunt foarte mandrii de tara lor si astfel va trebui sa aveti si dvs. grija de curatenie, etc.. Un alt avantaj al calatoriilor pe teritoriul Ciprului este ca vremea buna dureaza de la aprilie pana in noiembrie. In acest interval de timp temperaturile sunt ridicate, deci ideale pentru vacantele exotice, dar si pentru obiectivele turistice, precum urmatoarele:

  • Orasul Paphos
  • Orasul Larnaca
  • Teatrul Municipal