25 iunie 2024

Este modelul GLE de la Mercedes bun pentru off road?

mercedes gle suv

Marca Mercedes-Benz ofera o gama capabila de SUV-uri care ofera tehnologie asemanatoare sedanului, capabilitati dinamice de performanta si caracteristici intuitive de performanta. Exista un Mercedes-Benz care complimenteaza stilul de viata al aproape tuturor soferilor, inclusiv al celor carora le place emotia de a merge pe terenuri off-road. Va intrebati care SUV Mercedes-Benz ofera cele mai bune capacitati de performanta off-road? Consultati o comparatie a caracteristicilor de performanta off-road pe SUV-urile Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz GLA 2021

Mercedes-Benz GLA 2021 este echipat cu tehnologii speciale care permit performante off-road capabile. Acestea includ afisajul off-road, programul de conducere off-road si reglarea vitezei in coborare. Unele modele sunt, de asemenea, echipate cu configuratia 4MATIC®* All-Wheel Drive a marcii, care adauga tractiune si control in timp ce se confrunta cu conditii grele de drum. Desi acest SUV poate sa nu fie ideal pentru aterizare sau pentru a parcurge trasee de inalta performanta, ofera ceea ce au nevoie soferii pentru a parcurge traseele usoare de teren si a se bucura de o aventura.

Mercedes-Benz GLB 2021

Mercedes-Benz GLB 2021 este un crossover care a debutat in 2020. Este propulsat de un motor turbo puternic si ofera configuratia 4MATIC® All-Wheel Drive a marcii. GLB ofera capacitati dinamice de condus cu suspensii impresionante si manevrabilitate agila. GLB 2021 nu este menit sa se deplaseze peste stanci si sa circule prin ape adanci, dar ofera performanta necesara pentru a merge pe trasee cu pietris si pentru a face fata off-roadelor usoare.

2021 Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC 2021 este un crossover de dimensiuni medii care ofera performante dominante atunci cand este echipat cu pachetul Off-Road, care mareste garda la sol si adauga caracteristici care imbunatatesc capacitatile de performanta. Acest SUV poate fi de incredere pentru a calca pe apa, a conduce pe trasee cu pietris si a performa in conditii de alunecare.

2021 Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE 2021 este oferit in configuratii coupe si SUV, fiecare oferind caracteristici care sporesc performanta. Modelele echipate cu tractiune integrala 4MATIC® si un pachet off-road vin cu moduri de conducere selectabile care includ modurile Trail, Sand, Sport, Sport+, Slippery, Comfort si Individual. GLE ofera performante off-road capabile. Deci cu Mercedes GLE Coupe poti gasi performante perfecte pentru off road.

2021 Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS 2021 este SUV-ul de dimensiuni mari al marcii si ofera trei randuri de scaune. Desi este un SUV de lux, GLS ofera o performanta dominanta pe care soferul le va aprecia cu siguranta. GLS 2021 ofera o gama puternica de motoare si ofera puterea si cuplul necesar pentru a conduce pe teren accidentat. Atunci cand este echipat cu un pachet off-road, GLS este echipat cu si mai multe caracteristici care imbunatatesc capacitatile.

Mercedes-Benz G-Class 2021

Cand vine vorba de off-roading intens, nu cautati mai departe decat emblematica Mercedes-Benz G-Class. Fiind SUV-ul emblematic al marcii, Clasa G ofera tot ce este mai bun pe care marca are de oferit. Clasa G are un cadru puternic, trei diferentiale de blocare si garda inalta. In plus, G-Class foloseste 4MATIC® All-Wheel Drive si este propulsat de un motor V8 twin-turbo incredibil de puternic.