18 iulie 2024

Diversitatea ofertei, unul dintre atuurile principale ale companiilor de inchirieri masini!

inchirieri masini

Oricat de mult ti-ar placea un model de autoturism in momentul in care il cumperi, dupa un timp vei observa ca apar versiuni mai frumoase si mai performante. In plus, nu a fost inca inventata masina care sa fie potrivita atat pentru a te strecura prin traficul aglomerat al unui mare oras, cat si pentru a conduce pe drumuri de munte sau pentru a-ti face o aparitie impresionanta la un eveniment monden.

Numarul celor care isi permit sa cumpere mai multe automobile ori sa le schimbe la fiecare 2-3 ani este mic. Pentru toti ceilalti, exista o solutie cel putin la fel de buna: colaborarea cu firmele care asigura servicii de inchirieri masini.

Cat de bogata este oferta unei companii de inchirieri masini?

Cercetand modelele disponibile, vei constata ca exista varianta potrivita pentru fiecare imprejurare: o masina 4×4 incapatoare, pentru o excursie la munte alaturi de familie si de prieteni, un model luxos pentru a-ti face aparitia la o petrecere exclusivista sau la o intalnire de afaceri, un model mic, usor de parcat si cu consum redus, potrivit pentru traficul aglomerat dintr-un mare oras.

Preferintele personale si natura deplasarii pe care urmeaza sa o faci determina, deci, tipul de automobil pe care il alegi. Oferta firmei de inchirieri masini focusrent.ro cuprinde nu mai putin de 4 categorii principale de autovehicule:

• masinile din clasa Economy, din care fac parte modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia;

inchirieri masini

• modelele ce apartin clasei Luxury, precum Volkswagen Touran, Mercedes Benz A Klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C Klasse, Mercedes Benz E Klasse, Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupé;

• automobile din clasa SUV si 4×4, categorie din care fac parte Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE;

• microbuze cu 8+1 locuri, ideale pentru deplasarea unui grup mai mare de persoane decat incap in mod normal intr-un automobil. Din aceasta categorie, fac parte modele precum VolkswagenTransporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V Klasse.

Alte avantaje ale serviciilor de inchirieri masini

Clientilor le sunt oferite doar modele noi, care au cel mult 5 ani de la data fabricatiei. Pentru un plus de siguranta, ele sunt supuse, inainte de a fi inchiriate, unei inspectii tehnice detaliate. Daca, in ciuda tuturor acestor masuri de prevedere, autoturismul sufera totusi o defectiune, el este inlocuit rapid si gratuit.

Toate taxele si asigurarile auto – precum RCA, full CASCO sau rovinieta – sunt incluse in pretul de inchiriere. Soferii nu trebuie sa isi faca probleme nici in ceea ce priveste cauciucurile, care sunt mereu adaptate sezonului.

Special pentru companii, a fost creat serviciul de inchiriere pe termen lung, care ofera numeroase beneficii de natura fiscala, precum deductibilitatea integrala a TVA-ului. Ca urmare a faptului ca autoturismele inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu, creste si capacitatea de finantare a firmei.

Soferii apreciaza si faptul ca nu mai sunt nevoiti sa consume bani, timp si energie pentru revizii tehnice periodice sau pentru schimbarea uleiului de motor, a lichidului de frana sau a bateriei auto.

Alege serviciile de inchirieri masini si vei avea parte, la fiecare deplasare, exact de autoturismul potrivit!