21 octombrie 2021

Daca vrei un produs de calitate .

La ce detalii trebuie sa fii atent când cumperi o trotinetă electrică?

In principiul când cumperi o trotineta ții cont de greutate, dimensiuni, baterie si model. Anumite detalii însă pot scăpa din vedere și e bine să faci o analiza atenta înainte de a cumpăra trotineta. Se pot dovedi importante si esențiale atunci când vrei să faci cea mai bună alegere.

Atenție la echipamentele de siguranță: frâne, roți și iluminare!

Când cumperi o trotineta, trebuie acordată o atenție deosebită dispozitivelor de siguranță. Este de preferat sa alegi frânele cu disc hidraulice față și spate cu funcție ABS și funcție de recuperare a energiei la frânare.

De asemenea, este important să ții cont de dimensiunile roților, mai ales dacă ai de gând să folosești trotineta pe drumuri in afara orașului. Majoritatea trotinetelor au roti subțiri, insă poți cumpăra si o motocicleta cu roti groase, in genul celor vândute de Smartbalance.

Multe trotinete nu au sistem de iluminat. Modelele mai mari si sofisticate au însă faruri, care trebuie să fie suficient de puternice pentru a-ti permite să conduci în siguranță în caz de vizibilitate redusă.

Verifica si calitatea trotinetei

Calitatea materialelor din care e construit cadrul este un element important de care trebuie să ții  cont atunci când cumperi o trotineta electrica. În funcție de performanța dorită în ceea ce privește rigiditatea și greutatea, cadrul poate fi realizat din aliaje de oțel ultra-rezistente, aliaje de crom-molibden, aliaje de aluminiu sau materiale compozite. O trotineta electrica de la smartbalance iți oferă siguranța unor materiale de calitate. Daca achiziționezi o trotineta fabricata din materiale ieftine, vei avea surprize neplăcute de-a lungul utilizării si va trebui sa ajungi cu ea in service mai repede decât te-ai fi gândit.

In afara de materialele din care e confecționat cadrul, trebuie verificate calitatea sudării și calitatea materialelor de fabricație a furcii. Componentele electronice care sunt foarte sensibile la apă trebuie protejate de o acoperire complet impermeabilă.

IP54 reprezintă de exemplu protecție neetanșă la praf si reziduuri microscopice si protecție contra apei pulverizate la orice inclinație.

Cu siguranță, nivelul de finisaj al elementelor din plastic și al celor decorative nu influențează în mod direct performanțele rutiere ale trotinetei, dar reprezintă detalii importante pentru a evalua valoarea pe care o primești pentru prețul trotinetei. Alege produse de calitate, fabricate de branduri de renume iar rezultatul te va mulțumi.

Alege o marcă care să ofere servicii bune after-sales

Adesea prea neglijată de cumpărători, calitatea serviciului post-vânzare este un criteriu important de luat în considerare atunci când alegi o trotineta electrica. Garanția producătorului iți oferă siguranța ca te poți bucura de toate calitățile echipamentului ales. In general trotinetele de la smartbalance au garanție de 24 luni iar bateria este garantată 6 luni.  Daca ai nevoie de lucrări de întreținere si reparații, e bine sa primești informații, detalii si sfaturi de la un service post-sales profesional și preocupat de îmbunătățirea calității serviciilor sale.

Orice trotineta smartbalance alegi, este întotdeauna înțelept să cumperi o marcă ce oferă un serviciu post-vânzare bun și o politică de garanție clară și corectă.