25 iunie 2024

Cum să asamblezi un brad artificial ca să arate ca în poze

brad artificial online

Deși există multe beneficii pentru un pom de Crăciun artificial, cum ar fi durata de viață, garanția că va dura tot Crăciunul și fără ace care se împrăștie peste tot, trebuie să depuneți un efort în decorarea pomului pentru ca acesta să arate cât mai bine.

De unde alegeti cel mai frumos brad artificial? Puteti cumpara brazi artificiali online (vezi aici info). In acest articol, vă prezentăm cum să vă ornați în mod corect bradul și cât timp ar trebui să petreceți pentru cel mai bun aspect.

Din când în când, primim apeluri telefonice și feedback de la clienții noștri care ne întreabă de ce bradul lor nu arată ca fotografiile online de pe site; unii clienți chiar se întreabă dacă am editat. Răspunsul simplu la acest lucru este că atunci când ne pregătim pomii de Crăciun pentru fotografie, petrecem cel puțin 45 de minute aranjând toate ramurile. Unii dintre pomii noștri de Crăciun pot avea peste 2000 de ramuri separate, care vor fi strâns împachetate în ramura principală articulată de susținere pentru transportul sigur.

brazi artificiali online

Toate piesele unui brad artificial trebuie să fie pliate strâns pentru a putea ajunge într-o cutie atât de compactă, care menține costurile de livrare reduse și economisește spațiu pentru dvs. atunci când vă puneți bradul din nou sau îl depozitați în pod. De asemenea, ajută la protejarea ramurilor în timpul transportului.

Prin urmare, când scoateți pomul din cutie și asambleți piesele, bradul va arăta probabil un pic dezamăgitor, gol și trist. Dar nu vă faceți griji, toate acestea pot fi remediate, nu așa va arăta bradul dvs. și cu siguranță nu așa ne așteptăm să doriți să arate un brad de Craciun când ați terminat.

Fiecare secțiune a bradului conține un număr diferit de ramuri, partea inferioară va avea cel mai mult și acest lucru se va reduce treptat pe măsură ce urcați spre vârf. Vă recomandăm să începeți să scoateți și să rasfirați ramurile din partea de jos și să lucrați în sus, astfel încât să fie mai ușor de accesat.

Cum asamblezi si impodobesti bradul? Pentru a-l asambla, toate ramurile mari sunt alcătuite din ramuri mai mici, care trebuie separate una de alta și îndreptate. Puteți aranja aceste ramuri după cum considerați potrivit pentru a umple spațiile, dar vă recomandăm să le întoarceți ușor cu fața în sus, deoarece acest lucru vă va oferi cel mai bun sprijin atunci când vă agățați decorațiunile.

Vă recomandăm să petreceți aproximativ 45 de minute până la o oră pentru a vă „peria” bradul înainte de a fi gata să-l decorați cu lumini și globulețe. Deși acest lucru poate părea mult, acesta este modul de a perfecționa aspectul bradului dvs. și de a obține stilul pe care îl vedem în fotografiile online.

În plus, este un timp de calitate, implicați-i pe copii și faceți-o o aventură de familie distractivă, perfectă pentru a vă bucura de spiritul Crăciunului. Cu cât sunt mai mulți oameni, cu atât va dura mai puțin! După ce ați terminat perierea, bradul dvs. va arăta ca în cele mai reușite fotografii de brazi artificiali online.

Cum se demontează un brad artificial

Odată ce Crăciunul se va termina, aceste ramuri de brad artificial de Crăciun vor putea fi îndoite din nou pentru a se potrivi înapoi în cutie. Vă recomandăm să pliați ramurile înapoi cât mai strâns posibil înainte de a le depune, deoarece acest lucru vă ajută să le păstrați protejate de daune, murdărie și praf.

În plus, înainte de a vă cumpăra bradul artificial, vă recomandăm să luați în considerare dimensiunea arborelui pe care îl comandați. Cu cât pomul este mai mare, cu atât este posibil să aveți nevoie de mai mult timp pentru a-i perfecționa stilul. Cu excepția cazului în care sunteți restricționat de spațiu, simțim întotdeauna că un copac mai înalt va oferi cea mai impresionantă imagine și volum de ramuri și va oferi aspectul cel mai complet, cu mai puține goluri între ramuri.