18 iulie 2024

Cu anvelope RUNFLAT nu rămai niciodată în drum – Află de ce!

Situațiile de urgență impun măsuri de urgență! În cazul în care anvelopa suferă o înțepătură, explozie sau alt tip de avarie, anvelopa runflat este soluția aflată la îndemână.

Este bine să știți că aceste anvelope vă ajută să ajungeți la destinație tocmsai fiindcă au aceleași caracteristici ca și anvelopa obișnuită, cu diferența că a trecut printr-o situație dificilă. La Vadrexim găsiți anvelope pentru toate tipurile auto.

După o înțepătură, anvelopele runflat vă permit să continuați să conduceți până când puteți ajunge la un atelier auto sau până când găsiți un loc sigur și un plan pentru a schimba anvelopa.

Cu toate acestea, nu puteți conduce cu ele la nesfârșit. Pentru a afla cât de repede și cât de departe puteți conduce cu anvelopele runflat, consultați experții Vadrexim, care au acces la toate instrucțiunile producătorului.

Anvelopele de la Vadrexim, cu pană de rulare pot fi conduse până la 80 de kilometri la o viteză maximă de 80 km/h, chiar dacă se pierde o parte sau toată presiunea de umflare.

În plus, aici sunt anvelope de vară pentru orice autovehicul, pe care le puteți achiziționa în extrasezon și nu numai plătind un preț rezonabil. Consultați secțiunile dedicate fiecărui tip de anvelope de pe vadrexim.ro, în plus, acum, în sezonul cald, găsiți anvelope de iarnă și jante pentru orice tip de buget și așteptări.