21 octombrie 2021

Cele mai bune idei de cadouri de Secret Santa

Craciunul se apropie cu pasi repezi si prin urmare multi dintre noi am inceput sa facem nu doar lista cu cadourile pentru fiecare membru al familiei noastre, prieteni sau colegi de munca, ci si sa le cumparam… caci cu toate ca, multi dintre noi lucram de acasa… timpul pare ca trece mult mai repede. Dar chiar daca in ultima perioada ne-am vazut poate colegii mai rar, asta nu inseamna ca am uitat de toate traditiile pe care firma le are in aceasta perioada a anului si anume: cadourile de Secret Santa.

Daca si la tine in fima se organizeaza acest mic jos, atat de simpatic, dar care uneori se lasa cu cadouri neinspirate, trebuie sa te asiguri ca vei cumpara un cadou care sa fie pe placul persoanei care il va primi. Prin urmare, inainte sa iti spunem care sunt cele mai inspirate cadouri de secret santa, iara cateva aspecte pe care trebuie sa le cunosti de dinainte.

  1. Bugetul – fiecare organizator seteaza un anumit buget minim, la unii suma este mai mare, la altii suma este putin mai mica. Iti recomandam sa alegi tot timpul un cadou care sa respecte acest buget si care sa nu fie niciodata sub el. Poti depasi suma, dar niciodata sa nu cumperi un cadou care costa mai putin decat bugetul setat.
  2. Preferintele si pasiunile persoanei care il va primi – intotdeauna este bine sa cunosti pasiunile si preferintele persoanei caruia doresti sa ii daruiesti ceva, mai ales un cadou de secret santa. Prin urmare, daca nu prea ai avut o legatura stransa cu aceasta, poti incerca sa afli ceea ce ii place sau sa gasesti un cadou care sa se potriveasca cu ceea ce face in activitatea ei de zi cu zi de la birou si care, bineinteles sa ii fie de folos.
  3. Sa te incadrezi in timp – asigura-te ca ai notat data limita la care poti aduce cadoul, si in niciun caz sa nu uiti sa il cumperi, caci nimanui nu ii face placere sa ramana fara cadou si cu siguranta, nici tu nu te-ai simti confortabil.

Daca esti in cautarea unui cadou iata cele mai interesante idei de secret santa.

  1. Daca ai aflat preferintele destinatarului poti opta pentru – o care, bijuterii cu tematica de sezon ori decoratiuni de sezon, cosmetic, articole pentru birou personalizate, cutii muzicale, cani si termosuri si asa mai departe. Dar la fel de bine poti alege tablouri canvas motivationale. Dar ai grija ca mesajul sa fie unul cat mai clar, si sa se potriveasca perfect cu personalitatea, dar si preferintele persoanei care il va primi.
  2. Daca nu ai reusit sa afli preferintele destinatarului, fie din cauza ca nu ai avut timpul necesar, fie din cauza ca persoana respectiva este noua in companie, atunci poti opta pentru un cadou ceva mai general, precum voucherele (de masaj, de cumparaturi etc.). Si astfel, chiar daca nu vei reusi sa cumperi un cadou ceva mai personal, vei fi sigur ca ea isi va cumpara fix ce ii place.