1 decembrie 2020

Ce faci daca nunta ta a fost anulata de pandemie

Personal imi amintesc de sfarsitul anului 2019 ca o perioada cu maxima speranta si optimism cu privire la anul care avea sa urmeze si in acele momente, in special in noaptea dintre ani, as fi jurat ca acesta este anul meu si o multime de lucruri bune se vor intampla. Se pare ca m-am inselat, eu si restul planetei, caci aparitia pandemiei la inceputul lui 2020 ne-a afectat pe absolut toti intr-o oarecare masura. Au fost domenii care au inceput sa prospere odata cu pandemia dar si sectoare care au fost aproape efectiv ingropate de aceasta criza. Unul din cele mai afectate este si sectorul evenimentelor, fie ca vorbim de nunti, botezuri sau orice alt tip de petrecere.

Ceea ce mi-a atras atentia a fost anularea nuntilor sau mai optimist spus amanarea lor pe anul viitor. Chiar o prietena apropiata se plangea recent ca a ramas cu o rochie de mireasa pe care o achizitionase cu mare drag si entuziasm iar acum rochia este depozitata in dressing deoarece evenimentul vietii ei a fost amanat cu speranta ca nunta 2021 se va putea desfasura in conditii normale de siguranta si fara distantare sociala, daca aceasta nu va mai fi necesara. 

Este greu de imaginat, mai ales ca barbat, prin ce trece o femeie care si-a cumparat o rochie de mireasa printesa iar acum nu mai are ocazia sa o poarte, mai ales daca vorbim despre piese ale caror preturi depasesc pragul minim iar pentru multi dintre romani reprezinta o adevarata investitie cumpararea unei rochii de mireasa . Insa nu pretul este problema deoarece un eveniment cu o asemenea importanta merita orice fel de sacrificii.

Daca esti printre persoanele care au fost extrem de dezamagite de amanarea acestor evenimente datorita riscului crescut de imbolnavire din timpul pandemiei, trebuie sa constientizezi ca acesta este momentul in care noi toti suntem afectati si facem un asa-zis sacrificiu comun pentru a ne fi mai bine tuturor putin mai tarziu. Deci nu iti face griji, vei avea ocazia de a purta rochia de mireasa anul viitor.