19 ianuarie 2021

Ce culori poți purta toamna?

Ce culori poți purta toamna?

 

Toamna este acel sezon plin de culori iar natura se îmbracă în culori și nuanțe diferite, care ne atrag privirea, ne bucură sufletele și ne dau pofta de viata. Este momentul perfect să te lași inspirată și să pui în ținutele tale culorile vesele ale naturii din jurul tău. În afara de culorile dominante pentru toamnă, mai ai câteva opțiuni potrivite cu sezonul pe care le poți avea în vedere. Dacă anul trecut toată lumea purta maroniu și kaki, în acest an putem apela la mai multe nuanțe: verde lămâie, oranj – roșcat, bej, negru. 

Iată cele mai interesante culori pe care le poți purta în această toamnă: 

  • Bej deschis – această culoare este perfectă pentru o ținută simplă și elegantă. O poți completa cu accesorii în culori mai tari sau un machiaj pe măsură. 
  • Verde lămâie – deși pare o culoare 100% potrivită pentru vară, toamna primește cu bucurie această culoare veselă și extravagantă. Dacă vrei să ieși în evidență într-o mulțime, acest verde lămâie este ideea cea mai potrivită. Moda acestui an permite integrarea acestei culori în ținute vintage și elegante. Poți alege rochii ieftine în nuanțe de verde lămâie și vei ieși în evidență cu siguranță. 
  • Negru – deși este o nonculoare, negru este și va fi întotdeauna la modă. Hainele negre oferă purtătorului un gram de eleganță și sobrietate pe care nu le poți ignora în nicio mulțime. Influencerii de pe Instagram îți oferă multe idei în care să porți această culoare versatilă pe care o poți asorta cu orice accesoriu. De asemenea, dacă vrei să te simți confortabil când stai acasă, alege un trening dama negru
  • Oranj – roșcat – această culoare îți aduce aminte de culoarea cărămizilor abia arse, acele cărămizi tradiționale pe care le vezi în filme. O poți folosi  pentru a crea o ținută veselă, dar în acord cu culorile frunzelor toamna. Pe stradă în haine extravagante sau acasă îmbrăcată în pijamale ieftine, culoarea oranj – roșcat se potrivește în ambele situații. O poți purta în pulovere moi și călduroase sau genți la modă care atrag privirile oricui. Cămășile oranj din satin sunt de asemenea o idee bună. Nu ezita să experimentezi cu această culoare și creează ținute surprinzătoare! 

Culorile toamnei nu ar trebui să te limiteze, ci să te ajute să devii cât mai creativ și inspirat. Folosește nuanțele din jur pentru a crea ținute care să atragă privirile celor din jur oriunde te-ai duce. Și nu uita, accesoriile fac totul!